Şopârlă de la Animal X divorţează după 6 ani de căsătorie: „Decizia este inevitabilă”

Şopârlă de la Animal X divorţează după 6 ani de căsătorie: „Decizia este inevitabilă”

Şopârlă de la Animal X divorţează după 6 ani de căsătorie. Artistul și soția lui, Monica au decis să se despartă fără scandal sau discuţii în contradictoriu. Cei doi au luat această decizie şi se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Anunţul divorţului a fost făcut prin intermediul unui mesaj, postat pe rețetele de socializare. Se pare că problemele din cuplu nu au putut fi rezolvate, iar destrămarea căsniciei a fost inevitabilă.Alte Articole

Conturile bancare din Dubai ale Anamariei Prodan au fost blocate. …

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au …Violonistul Doru din Albeşti, răpus de Covid. Era nevaccinat

Citeşte şi: Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Şopârlă de la Animal X divorţează

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.

Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun‘, a declarat Șopârlă de la Animal X, despre faptul că divorțează.

Şerban Copoţ, tată a treia oară

Artistul a făcut anunţul pe reţelele de socializare, unde a dezvăluit că soţia lui a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Şerban Copoţ şi Roxana mai au împreună doi băieţi.

Dacă până acum s-a bucurat de doi băieţi, iată că a venit pe lume şi o fetiţă. Şerban îi este recunoscător soţiei sale, pe care o consideră o femeie desăvârşită şi abia o aşteaptă acasă, împreună cu mezina familiei.

„Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să ințelegem niciodată pe deplin – MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca ” Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”.

P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, scria Şerban Copoţ pe reţelele de socializare.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Sursa: RomaniaTV