Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Tzancă Uraganu este internat spital din Germania, după fost bătut noaptea trecută de mai mulți indivizi. Iubita manelistului, Alina Marymar, susţine că printre agresori s-a aflat şi fostul cumnat al acestuia!

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din GermaniaAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Licoarea-minune care te scapă de insomnie. Iată ceaiul care …Nu fierbe niciodată aceste alimente. Greșeala pe care gospodinele …

Unul dintre agreesori este chiar fostul său cumnat, fratele Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care artistul s-a despărțit, dar cu care e în continuare în plin scandal. Aceştia ar fi venit tocmai din Anglia în Germania, acolo unde manelistul se află împreună cu actuala iubită, Alina Marymar, şi l-au bătut cu telescoapele, fiind mascaţi! Alina Marymar și-a dat seama că e vorba de fostul sumnat al artistului atunci când i-a tras fularul de pe față unuia dintre ei, scrie SpyNews.

Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”

Conform declarațiilor exclusive pe care Miraj Tsunami, fratele lui Tzancă Uraganu, le-a făcut la Antena Stars, manelistul a fost internat în spital, însă nu este în comă. Acestuia i s-au făcut mai multe investigații, însă acum starea sa de sănătate e una bună. Acesta ar putea să revină acasă în cursul zilei de mâine, după ce medicii au decis externarea sa din spital.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV