UDMR, după ce PNL l-a obligat pe Nicolae Ciucă să își depună mandatul: Până la urmă și-au dat seama și ei

UDMR, după ce PNL l-a obligat pe Nicolae Ciucă să își depună mandatul: Până la urmă și-au dat seama și ei

Deputatul UDMR Csoma Botond susține că depunerea de către Nicolae Ciucă a mandatului de premier desemnat nu îl surprinde: „E puțin mai bine decât dacă ar fi picat în Parlament, dar tot într-o situație complicată ne aflăm”.

„Nu mă suprinde deloc. Eu le-am spus colegilor liberali că este imposibil să facem majoritate, până la urmă și-au dat seama și ei. E puțin mai bine decât dacă ar fi picat în Parlament, dar tot într-o situație complicată ne aflăm. E mai bine că nu are niciun rost să facem baletul pe care l-a făcut și Cioloș”, a spus Csoma Botond, la Digi24.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ludovic Orban anunţă înfiinţarea unui nou partid şi cum …Alexandru Rafila se pregăteşte de guvernare: „Dacă aş …

OFICIAL Florin Cîţu anunţă depunerea mandatului lui Nicolae Ciucă: „Vom propune Biroului Politic Naţional să flexibilizăm mandatul şi vom demara negocieri cu toate partidele responsabile”

Acesta a spus că știa că nu se poate încropi o majoritate în Parlament. Despre viitoarele negocieri, el spune că pentru UDMR prima opțiune ar rămâne USR.

„Pentru noi important e să avem majoritate, să putem guverna, nu persoana, sigur și persoana premierului e un lucru important, dar mult mai important este să ajungem să avem o majoitate în Parlament. Prima opțiune ar fi să refacem coaliția cu USR, dar faptul că au plecat parlamentari din grupul PNL complică lucrurile. Dacă vor fi excluși din partid va fi foarte greu să facem majoritate cu PNL și USR, dacă acei deputați nu vor contribui și ei la formarea acestei majorități”, a mai spus deputatul UDMR.

Vasile Dîncu, prima reacţie după ce Nicolae Ciucă a anunţat că îşi depune mandatul: „S-a risipit magia”. Ce va face PSD

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat luni seara că Biroul Executiv al partidului i-a propus lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat, să își depună mandatul.

Citește și…

Se declanseaza procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV