Violonistul Doru din Albeşti, răpus de Covid. Era nevaccinat

Violonistul Doru din Albeşti, răpus de Covid. Era nevaccinat

Doru din Albeşti a murit după ce s-a infectat cu Covid. Anunţul privind decesul violonistului a fost mediatizat duminică după-amiază, în mediul online, de către prietenii şi apropiaţii lui Dorin Buda, care şi-au exprimat regretele şi condoleanţele faţă de familie pe pagina de Facebook a artistului.

„Dumnezeu să vă dea odihnă veşnică în împărăţia Sa, neaʼ Doru! Una din viorile alea faine ale Bihorului va cânta de-acum în ceruri…”, a scris unul dintre fanii lui.Alte Articole

Conturile bancare din Dubai ale Anamariei Prodan au fost blocate. …

Anamaria Prodan s-a răzgândit! Nu poate să treacă peste umilinţa …Ioana Ginghină, vacanță în Dubai, fără iubit și fiică. …

Dorin Buda, cunoscut ca Doru din Albeşti, a fost confirmat cu Covid-19 pe 30 septembrie, fiind apoi internat în spital, spun sursele BIHOREANULUI. După infectarea cu SARS-CoV-2, starea de sănătate i s-a degradat treptat, iar duminică a încetat din viaţă în spital.

Doliu în presa românească. A murit Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști

Oameni din cercul highidişului spun că acesta nu s-a vaccinat anti-Covid din convingere şi nu a cedat nici măcar la insistenţele apropiaţilor.

Violonist din zona Crişului Negru, apreciat în lumea lăutarilor bihoreni, Dorin Buda a cântat de lungul timpului la hotelurile din Băile Felix, iar în ultima perioadă s-a alăturat formaţiei Andrica Band.

Cel mai mare acrobat al României a murit răpus de COVID. Gabriel Moșoianu avea 87 de ani

Doru din Albeşti şi-a pus amprenta asupra vieţii muzicale bihorene, lăsând în urmă doi fii, Sergiu şi Raul, la rândul lor interpreţi talentaţi la vioară şi orgă.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Sursa: RomaniaTV