Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie: „Mă voi mărita imediat”

Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie: „Mă voi mărita imediat”

Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan se află în plin proces de divorţ şi traversează o perioadă dificilă din viaţa ei. Încearcă să fie puternică şi să se focuseze pe copii şi afaceri, pentru a putea trece peste faptul că soţul ei, Reghe, a trădat-o, potrivit declaraţiilor sale.

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan: „Pierde cea mai sinceră iubire”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei: „L-aş …Cum arată fiica Andreei Tonciu. Rebeca a dat-o de gol pe vedetă: …

Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie

Recent, a făcut o serie de declaraţii la care nu se aştepta nimeni. Impresara se gândește să-și refacă viața și chiar este decisă să se căsătorească cu următorul ales.

După ce o să se termine procesul de divorț, Anamaria Prodan este decisă să-și refacă viața şi chiar să ajungă a treia oară la altar.Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…„, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai

Anamaria Prodan

a anunţat că vândut tot ce a avut în Dubai, pentru a se întoarce acasă, în România. Sexy-impresara nu mai are nicio casă în Dubai, acolo unde au locuit o bună perioadă alături de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după separarea de Laurențiu Reghecampf. „Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric.

A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici. Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV