Andreea Bănică, experienţă de coşmar în Egipt: „Ne-au separat, femeile de bărbaţi. A fost SF, nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Eram terminaţi”

Andreea Bănică, experienţă de coşmar în Egipt: „Ne-au separat, femeile de bărbaţi. A fost SF, nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Eram terminaţi”

Andreea Bănică a povestit recent experienţa ei pe aeroportul din Egipt care a făcut-o să nu mai vrea să viziteze vreodată această ţară. Artista le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram pe i s-a întâmplat.

Andreea Bănică a mărturisit că a avut o vacanţă cu familia frumoasă în Egipt. Şi cazarea a impresionat-o în sensul bun şi sejurul propriu-zis, mai puţin experienţa de la aeroport.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Obiectul din mașină pe care nu trebuie să îl ții mai mult …Anamaria Prodan recunoaşte tot! Când a fost prima dată înşelată …

„Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

Deşi suntem în plină pandemie de Covid, Andreea Bănică a spus că în ţara arabă nu s-au respectat măsurile care se impun într-o astfel de situaţie.

„Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit, revoltată, artista.

Din cauza haosului din aeroport, artista nu a reuşit să cumpere de mâncare pentru copii. Se aştepta să poată face acest lucru măcar în avion, însă pasagerilor nu li s-a permis să cumpere nimic. Timp de ore întregi copiii Andreei Bănică au stat nemâncaţi.

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV