Asociaţia Mondială a Medicilor cere cu insistenţă vaccinarea cu a treia doză. „Orice persoană imunizată în urmă cu şase luni ar trebui s-o primească în scurt timp”

Asociaţia Mondială a Medicilor cere cu insistenţă vaccinarea cu a treia doză. „Orice persoană imunizată în urmă cu şase luni ar trebui s-o primească în scurt timp”

„Orice persoană care a fost vaccinată cu schemă completă în urmă cu şase luni ar trebui să primească o doză ‘booster’, a treia doză, în curând”, a declarat preşedintele WMA pentru grupul media Funke într-un interviu publicat marţi.

El a mai spus că o nouă campanie de vaccinare centralizată este necesară în Germania în această toamnă, care ar trebui să promoveze atât folosirea dozelor iniţiale ale vaccinurilor anti-COVID-19 în rândul persoanelor nevaccinate, cât şi utilizarea dozelor „booster”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Teroriştii au atacat cel mai mare spital militar din Kabul. …Criptomoneda Squid Game, înșelătoria anului. A scăzut la …

„Deoarece protecţia imunitară scade după şase luni, noi, ca societate, trebuie să fim interesaţi ca această protecţie să rămână stabilă„, a adăugat Frank Ulrich Montgomery, citat de rnd.de.

El mai spune că dozele „booster” ar trebui să fie administrate de medicii generalişti, întrucât ei au capacitatea şi experienţa necesare pentru realizarea acestor sarcini.

Citeşte şi Care este eficiența dozei a treia împotriva Covid-19. Studiile Pfizer și Moderna arată rezultatele administrării serului booster

Profesorul Montgomery consideră că ar fi o greşeală ca ţările să se bazeze din nou pe centrele de vaccinare, întrucât funcţionarea lor costă de 10 ori mai mult decât vaccinarea rezidenţilor în cabinetele medicilor de familie.

Un alt avantaj ar fi acela că oamenii vor fi mai dispuşi să meargă la cabinetul medicului lor curent decât să se deplaseze la un centru de vaccinare pentru a primit doza „booster”.

Citeşte şi Moderna a primit undă verde pentru vaccinarea cu a treia doză. EMA a aprobat doza booster: „Are aceleaşi efecte secundare ca a doua doză”

Ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, a cerut redeschiderea centrelor de vaccinare din toate cele 16 landuri ale Germaniei, pentru ca tot mai mulţi rezidenţi să poată primi doze „booster” împotriva COVID-19.

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV