Bilanţ coronavirus 2 noiembrie. Aproape 600 de morţi COVID şi peste 11.000 de noi infectări în 24 de ore

Bilanţ coronavirus 2 noiembrie. Aproape 600 de morţi COVID şi peste 11.000 de noi infectări în 24 de ore

Bilanţ coronavirus 2 noiembrie. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 2 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 11.073 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 591 decese dintre care 5 anterioare.

Bilanţ coronavirus 2 noiembrie. Alţi şase pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare critică, sunt transportaţi marţi la spitale din GermaniaAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Incidenţa COVID-19 în Bucureşti se menţine sub 14 pentru …Bilanţ vaccinare 1 noiembrie 2021: Scade numărul cazurilor …

O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, va efectua marţi, 2 noiembrie, o misiune de transport umanitar, pe ruta Bucureşti –Hamburg (Germania), a şase pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă, a anunţat MApN.

Echipa medicală care va monitoriza pacienţii pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul SMURD Bucureşti, iar transportul pacienţilor de la unităţile spitaliceşti către aeroport va fi realizat cu ambulanţe ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

„Misiunea pentru transportul urmatorilor sase pacienti in Germania este in pregatire. Transferul de astazi se va face cu un avion al Ministerului Apararii Nationale cu personal medical din cadrul SMURD Bucuresti, insotiti si de unul dintre medicii militari sosisti din Germania acum cateva zile. Maine se va efectua al treilea transfer cu avionul Fortelor Aeriene Germane!”, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat.

Şase pacienţi cu infecţie COVID-19, aflaţi în stare critică, dar stabilă, au fost deja transferaţi, luni, la spitale din Germania, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene germane.

„Până miercuri vom transfera un număr de 18 pacienţi critici în spitale din Germania, în urma unui acord”, a anunţat ministrul interimar al Sănătăţii Cseke Attila.

 

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV