Black Friday 2021. Dedeman anunţă promoţii de neegalat. Zeci de produse sunt deja la reducere

Black Friday 2021. Dedeman anunţă promoţii de neegalat. Zeci de produse sunt deja la reducere

Black Friday 2021. Dedeman anunţă că va organiza Black Friday 2021 în perioada 12 – 21 noiembrie. Zeci de produse sunt deja la reducere şi aşteaptă să fie cumpărate.

Black Friday 2021. Dedeman anunţă reduceri de neegalatAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Iohannis şi Biden anunţă construirea unei centrale nucleare …Ce salariu are o casieriţă de la LIDL. Câştigă mai mulţi …

Dedeman anunţă reduceri la zeci de produse. De exemplu, un televizor LED smart Schneider LED32-SC470K, cu diagonala de 80 cm, costă acum 899 de lei, față de 969 de lei cât costa înainte. Televizorul include porturi HDMI, USB și este compatibil cu formate multimedia populare precum MPEG4, AVI și JPEG.

Citeşte şi Black Friday 2021. Televizoare smart la preţuri foarte scăzute. Iată care e cel mai ieftin

Toaleta ecologică portabilă Kadda CHH-3120T, este unul dintre produsele inedite aflate la reducere în aceasta perioadă. Rezervorul are o capacitate de 20 de litri. Toaleta este prevazută cu mâner pentru transport. Ansamblul beneficiază de un indicator de nivel de apă uzată: culoarea verde indică faptul că rezervorul este gol, iar culoarea roșu faptul că este plin. Preţul produsului este acum de 345 de lei faţă de 435 de lei cât costa înainte.

Pentru că mai este puţin până la Crăciun, Dedeman a introdus în ofertă un proiector laser de exterior/interior, marca Hoff. Acesta afișează luminile roșu și verde. Suprafața maximă de acoperire este de 25 x 25 m. În cutie sunt incluse o telecomandă, un țăruș de fixare din metal și un încărcător cu cablu de 1,4 metri. Dispozitivul are prețul promoțional de 129 de lei (față de 179 de lei înainte).

Tot la reducere se mai află şi un compresor auto Ring RAC610. Dispozitivul costă 69,90 lei (81,28 lei înainte), are putere de 85 W și oferă un volum de 18-20 litri/minut. În cutie sunt incluse trei adaptoare pentru diferite supape. Cablul de alimentare are lungime de 2,9 metri.

Dedeman vinde la ofertă, de asemenea, o plafonieră LED, model Azul 05-918. Dispozitivul, cu putere de 48 W, oferă o intenistate a fluxului luminos de 3.024 lumeni. Plafoniera poate reproduce lumină caldă, rece sau multicoloră. Dispozitivul poate fi controlat din telecomandă sau prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone sau tabletă. Produsul costă 359 de lei (față de 431de lei înainte de reducere).

Citeşte şi eMAG, oferta care îi va da gata pe români. Telefoane Samsung la doar 499 de lei, chiar înainte de Black Friday 2021

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV