Emil Boc cere măsuri dure împotriva lui Ludovic Orban: „Ne lipseşte fermitatea în faţa celor care, de la tribuna Parlamentului, ne fac albie de porci”

Emil Boc cere măsuri dure împotriva lui Ludovic Orban: „Ne lipseşte fermitatea în faţa celor care, de la tribuna Parlamentului, ne fac albie de porci”

Emil Boc nu este primul liberal care cere astfel de măsuri, marţi dimineaţă ministrul intermiar al Energiei, Virgil Popescu, având acelaşi tip de discurs.

„Lăsați echipa de negociere sa meargă, sa negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strica aceasta psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie sa așteptăm echipa de negociere sa vina in fata, apoi avem 10 12 ore, dăm vot în BPJ. Lipsa de fermitate fata de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului …eu cred că greșim foarte mult. Trebuie înțeleasă democratia de partid”, a spus Emil Boc în BPN al PNL de marţi.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dacian Cioloş despre negocierile PNL-PSD: „Ştim ce înseamnă …PNL a decis: nu va merge la Cotroceni cu propunere de premier, …

Ministrul interimar al Energiei a catalogat demararea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis drept o „tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia” şi, în acest context, a propus la rândul său eliminarea din partid a colegilor care aderă la acest demers.

Citeşte şi: Dacian Cioloş despre negocierile PNL-PSD: „Ştim ce înseamnă asta, sunt multe guri de hrănit, baroni care aşteaptă bani”

„Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe! Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, Virgil Popescu, pe Facebook.

Ministrul interimar al Energiei a propus ca parlamentarii care vor semna demersul AUR să fie excluşi din partid.

„Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a mai afirmat Virgil Popescu.

Citeşte şi: PNL a decis: nu va merge la Cotroceni cu propunere de premier, ci caută să formeze o majoritate pe care să i-o prezinte lui Iohannis

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV