Grecia instituie noi măsuri pentru persoanele nevaccinate: „Principal armă împotriva pandemiei este vaccinul”

Grecia instituie noi măsuri pentru persoanele nevaccinate: „Principal armă împotriva pandemiei este vaccinul”

Grecia instituie noi măsuri pentru persoanele nevaccinate. Angajaţii din sectorul privat şi cel public care nu sunt vaccinaţi vor trebui, de asemenea, să prezinte de două ori pe săptămână teste negative de COVID-19, pe care vor trebui să le plătească.

Grecia instituie noi măsuri pentru persoanele nevaccinateAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Un antrenor de karate şi trei dintre elevii săi minori au …Pană totală de curent în întreaga Europă. De unde a pornit …

Amenzile pentru magazinele şi restaurantele care nu respectă măsurile impuse de guvern au fost dublate, ajungând la 5.000 de euro.

„Principala noastră armă împotriva pandemiei este vaccinul„, a insistat marţi ministrul sănătăţii, Thanos Plevris.

Ministrul a mai recomandat ca toate persoanele care au primit ultima doză de vaccin în urmă cu peste şase luni să meargă să facă a treia doză de vaccin anti-COVID, potrivit Agerpres.

În prezent, 63% din populaţia Greciei este complet vaccinată, conform ministerului.

În Grecia au fost înregistrate marţi 6.700 de noi cazuri, un record de la începutul pandemiei, iar 59 de persoane au murit din cauza COVID-19.

Citeşte şi: Atenţionare de la MAE pentru românii care vor să călătorească în Bulgaria şi Grecia. Furtuni puternice, grindină şi ninsoare, de la Atena s-a emis cod roşu

Cutremur în Grecia la o adâncime de doar 10 kilometri

În ziua de 21 Octombrie 2021, la ora 11:12:58 (ora locală a României), s-a produs în CRETA, GRECIA, un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 10 km, anunţă INFP.

Cutremur puternic pe o insulă din Grecia şi în urmă cu o zi, pe 20 octombrie. Seismul s-a simţit şi în Nicosia, Beirut şi Cairo. Seismul s-a produs pe insula elenă Karpathos, la ora locală 8:32, potrivit Institutului de Geodinamică al Observatorului din Atena.

Cutremurula fost resimţit în insulele greceşti Santorini, Ciclade şi Rodos, cât şi în capitala Ciprului, Nicosia, în capitala Libanului, Beirut, la Cairo şi în alte oraşe din Egipt, Israel şi în regiunea din sudul Turciei.

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV