O fostă campioană a României a ajuns să doarmă în Gara de Nord, printre oamenii fără adăpost: „Am stat trei luni nespălată, am fost muşcată de şobolani şi infectată cu HIV”

O fostă campioană a României a ajuns să doarmă în Gara de Nord, printre oamenii fără adăpost: „Am stat trei luni nespălată, am fost muşcată de şobolani şi infectată cu HIV”

În 2012, sportiva a avut parte de un eveniment care i-a schimbat viața pentru totdeauna: a vrut să-și pună capăt zilelor atunci când clubul de biliard în care se antrena s-a închis și a rămas cu un handicap, fără casă și fără niciun venit, dar şi renegată de familie.

„Când căram marfă la un club, am văzut biliardul și am rămas acolo și cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. În 1998 am luat locul unu la carambola. După această competiție, am început cu biliardul, am luat multe cupe timp de zece ani. A fost o perioadă a vieții mele de extaz. Am 40 și ceva de medalii, în 2012 am fost Campioană Balcanică și după s-a întrerupt firul.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cum arată sora lui Cove. Mihaela este actriţă la Teatrul Excelsior: …Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate: …

M-am urcat pe casă, când am auzit că se închide clubul de biliard, și m-am aruncat, eram cu gândul la suicid, nu înțelegeam de ce nu am murit. Deciziile în viață vin odată cu consecințele. Am două regrete în viață: că mi-am abandonat școala pentru muncă și ziua când s-a închis clubul. La spital am conștientizat ce am făcut, am zis că m-am nenorocit pe viață. O decizie proastă, din suflet o regret” a declarat Liliana Petrișor la Acces Direct.

Liliana Petrișor, fostă campioană balcanică la biliard: „Mi s-au întâmplat toate nenorocirile”

„După aia m-am chinuit foarte mult, am rămas cu un handicap la picior. După două luni a murit tata, eu nu mi-am cunoscut nepoții niciodată. De la moartea lui tata, eu nu mai vorbesc cu fratele mai mare, a zis că eu pentru el sunt moartă, mă învinuiește pe mine de decesul tatălui, că el băuse ceva când era cu mine acasă.

La casa de la părinți nu puteam să mă întorc, era părăsită, m-am îmbolnăvit și m-am dus la Gara de Nord, doi ani mi-a fost casă. Mi s-au întâmplat toate nenorocirile, am fost bătută, abuzată, râdea lumea de mine, am stat trei luni nespălată, m-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci, a funcționat ca să nu se mai ia lumea de mine” a mai declarat Petrișor.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Dacă era atac cerebral, nu mai eram aici”

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV