Radu Paraschivescu, ironic despre Blackout: „Am aflat că urmează să ni se taie curentul timp de două luni”

Radu Paraschivescu, ironic despre Blackout: „Am aflat că urmează să ni se taie curentul timp de două luni”

Radu Paraschivescu, despre Blackout. Specialiștii din Austria vin cu o avertizare neagră la nivel european cu privire la declanșarea unul blackout de proporții.

„Luăm în calcul o întrerupere de curent în viitorul apropiat”, avertizează Klaudia Tanner, ministrul apărării din Austria.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie: „Mă voi …Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei: „L-aş …

Citeşte şi: Pană totală de curent în întreaga Europa. De unde a pornit scenariul şi ce şanse sunt să se întâmple

Radu Paraschivescu, despre Blackout

„Am aflat ieri, la tuns, că urmează să ni se taie curentul electric timp de două luni. În toată ţara. Am întrebat persoana care îmi pasase informaţia de unde ştie şi mi-a spus că pe scara ei despre asta vorbeşte toată lumea.

Capacitatea de a răspândi enormităţi rămâne uriaşă în România. Nu uitaţi, trăim în ţara unde o parte din populaţie a întâmpinat eclipsa din 1999 atârnând pături la ferestre„,a scris Radu Paraschivescu pe pagina sa de Facebook.

Forțele armate din Austria desfășoară de câteva săptămâni o campanie masivă de conștientizare a opiniei publice prin intermediul mass-mediei despre „blackout“, adică o pană de curent de dimensiuni mari, catastrofale.

„Procuraţi-vă un radio cu baterii, alternativ asiguraţi-vă că aveţi acces la radioul unui automobil. Păstraţi astfel în permanenţă rezervorul automobilului pe jumătate plin, lămpi portabile pe baterii, lumânări, extinctoare şi sisteme de atenţionare privind concentraţia de monoxid de carbon.

– apă (2 litri de persoană pe zi) – 3-5 zile, băuturi, ceai, cafea;

mâncare durabilă timp de două săptămâni (orez, conserve)„, sunt sfaturile autorităților din Austria pentru populație în campania de informare a autori.

Citește și…

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante. A recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză. Informatii cu impact emotional despre ultimele momente din viata ale micutei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV