Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru? Ce spune impresara: „Soţia lui se afla lângă noi”

Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru? Ce spune impresara: „Soţia lui se afla lângă noi”

Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru? Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a participat la o petrecere în Dubai, alături de mai mulţi prieteni, printre care Ruby și Cătălin Botezatu. Aceştia s-au distrat de minune şi au împărtăşit şi prietenilor virtuali imagini în timp real.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, anunţ ŞOC despre căsătorie: „Mă voi mărita imediat”Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Reţeta de must cu hrean a Irinei Loghin. Nouă proprietăţi …Bill Gates, anunţ la COP26: „Fundația va oferi 315 milioane …

Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru?

La un moment dat, în videoclip apare Anamaria Prodan, care pare că l-ar pupa pe Eduard Irimia. Impresara a ţinut să dezmintă acest gest, mai ales că era şi soţia afaceristului de faţă.

”Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut în presă astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard Irimia pe gură cum a apărut pe site-urile dumneavoastră.

Aceste știri afectează familia, mai ales copiii. Reputația lui EDUARD ȘI A MEA ESTE UNA NEATINSĂ DE NIMENI. ȘI AȘA VREAU SĂ RĂMÂNĂ.

OANA, SOȚIA LUI EDUARD, SE AFLA LÂNGĂ NOI ALĂTURI DE TOȚI PRIETENII. NOI SUNTEM PRIETENI VECHI ȘI NE RESPECTĂM, IAR EPISOADE GEN SĂRUTRI NICI MĂCAR ÎN GLUMĂ NU SE FAC.

NOI VĂ RESPECTĂM ENORM PE VOI PRESA ȘI VĂ RUGĂM SA ÎNLĂTURAȚI ACESTE SPECULAȚII CARE, REPET, afectează INTEGRITATEA MORALĂ ȘI PROFESIONALĂ, dar mai ales părinții și copiii celor implicați. Vă mulțumesc anticipat”, a scris  Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV