Bilanţ vaccinare 3 noiembrie 2021. Scade drastic numărul persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19

Bilanţ vaccinare 3 noiembrie 2021. Scade drastic numărul persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19

Bilanţ vaccinare 3 noiembrie 2021. 82.498 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore în România. Dintre aceştia, 46.904 au făcut prima doză.

Din cei vaccinaţi cu prima doză, 23.325 au ales vaccinul Pfizer, iar 23.019. Doar 560 au ales serul produs de Moderna.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Peste 200 de oraşe şi 1170 de comune au incidenţă COVID-19 …Raed Arafat, anunț despre pacienții Covid, transferați în …

Cu doza a doua s-au vaccinat 14.102 de persoane, iar 21.492 au făcut doza a III-a booster.

Bilanţ vaccinare 3 noiembrie 2021 Percheziţii în trei judeţe într-un dosar de „vaccinare la chiuvetă”

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Timiş au făcut percheziţii, miercuri dimineaţa, la şase adrese din judeţele Mehedinţi, Gorj şi Timiş, la persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea care asigură obţinerea de certificate de vaccinare împotriva COVID-19, fără însă ca beneficiarul să fi fost imunizat, aşa-numita „vaccinare la chiuvetă”.  Cercetările au început în urmă cu mai multe luni, când unul dintre cei care a primit de un certificat de vaccinare, fără să fi fost imunizat vreodată, a ajuns în spital în stare gravă.

Peste 200 de oraşe şi 1170 de comune au incidenţă COVID-19 peste 6 la mia de locuitoriMinisterul Sănătăţii anunţă că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în 96 de spitale

Ministerul Sănătăţii anunţă că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir, de peste 7.000 de flacoane care vor ajunge în 96 de spitale, pentru tratamentul pacienţilor cu forme medii de COVID-19.

„În ultimele 2 zile, Ministerul Sănătăţii a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi care au în tratament pacienţi infectaţi cu SARS-Cov-2. Este vorba despre 7.250 de flacoane de Remdesivir de 100 mg”, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Întâlnire de urgență între Rafila, Cercel, Tătaru și directorii OMS Europa. Anunțul transmis de specialiști

Medicamentele vor ajunge în 96 de spitale din toată ţara pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 cu forme medii de boală.

Potrivit sursei citate, criteriile de repartizare au ţinut cont de necesarul minim de flacoane/pacient tratat şi de numărul pacienţilor internaţi, confirmaţi, în secţii şi în ATI care necesită administrare, conform deciziilor comisiei de specialitate a MS.

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV