Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, zi de profit. Menţinem ritmul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Hugo Gaston și Pablo Carreno-Busta din cadrul turneului masculin de tenis de la Paris. Tenismenul iberic a trecut fără emoții de Benoit Paire în primul tur și are prima șansă la victorie și în partida de astăzi. Pariem logic pe succesul lui Pablo Carreno-Busta și evidențiem faptul că singura confruntare directă s-a disputat tot la Paris, anul trecut. Atunci, sportivul născut în Spania se impunea cu 6-3, 6-2.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a plecat din …REZULTATE LIGA CAMPIONILOR: Bayern şi Juventus, primele echipe …

Trecem la fotbal și mergem la confruntarea din Liga Campionilor dintre AC Milan și Porto. Cu înfrângeri pe linie după primele 3 etape disputate, formația gazdă își joacă ultima șansă de a mai conta în lupta pentru calificarea în primăvara europeană. În aceste condiții mizăm „acoperit” pe 1x. De remarcat este faptul că echipa antrenată de Stefano Pioli are un start de sezon impresionant în Serie A, 11 victorii și o remiză în primele 12 etape.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă din Liga Campionilor, Șeriff – Inter. Diferența de calitate dintre aceste două grupări este foarte mare și victoria italienilor este logică. Evidențiem faptul că în urmă cu două săptămâni, ”Nerazzurii” au învins-o pe campioana Moldovei cu 3-1, într-o partidă în care Inter a avut 28 de oportunități de a marca.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 3 noiembrie

12:00, (tenis) Gaston – Carreno-Busta, 2, cota 1.26

19:45, AC Milan – Porto, 1x, cota 1.26

22:00, Șeriff – Inter, 2, cota 1.29

COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citește și…

VESTE ȘOC PENTRU ABSOLUT TOATĂ ROMÂNIA! Au anunțat chiar acum! SE ÎNTÂMPLĂ DE CRĂCIUN

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV