Ioana Mihăilă este rezervată înaintea negocierilor cu PNL: „Avem vânătăi de la cum a funcţionat coaliţia”

Ioana Mihăilă este rezervată înaintea negocierilor cu PNL: „Avem vânătăi de la cum a funcţionat coaliţia”

Ioana Mihăilă a fost întrebată, miercuri seară despre mandatul cu care USR va merge la negocierile cu PNL şi a afirmat că, deşi sunt precauţi, sunt dispuşi să refacă coaliţia de guvernare.

”Mergem, pe de o parte, cu aceste măsuri urgente de luat pentru criza sanitară. Pe de altă parte, mergem cu planul clar de reforme, planul de buget pentru 2022, aşa încât să nu mai existe discuţii şi cu modul clar de funcţionare şi de luare de deciziilor în coaliţie”, a spus Mihăilă la Profit News.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Gabriela Firea a semnat acordul politic pentru elaborarea Strategiei …Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: „În primul mandat …

Mihăilă susţine că, după ce se discută principiile, va veni şi discuţia despre portofolii şi persoane.

”Avem vânătăi de la cum a funcţionat coaliţia pentru că numele influenţează modul în care funcţionează coaliţia”, a mai declarat Mihăilă.

Aceasta a afirmat că USR s-a arătat tot timpul dispus să intre la guvernare, dar decizia aparţine PNL care trebuie să decidă dacă reface coaliţie cu USR sau o nouă coaliţie cu PSD, potrivit News.ro.

Florin Cîţu a declarat, miercuri, după negocierile cu reprezentanţii USR, că de principiu au fost discuţii ca un acord al coaliţiei să fie mai în detaliu, iar PNL să dea premierul, dar că au fost vehiculate nume de persoane. Preşedintele PNL a adăugat că a ieşit optimist de la întâlnire, şi că şansele refacerii coaliţiei cu USR sunt mari.

Citeşte şi: Kelemen Hunor, între alianţa cu PSD şi cea cu USR: „Dacă PNL a făcut o concesie, trebuie să facă şi USR”/”PSD poate cere premierul pe bună dreptate”

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV