Luca Reghecampf, prima declaraţie despre Corina Caciuc, iubita tatălui său. Ce crede acum despre Anamaria Prodan

Luca Reghecampf, prima declaraţie despre Corina Caciuc, iubita tatălui său. Ce crede acum despre Anamaria Prodan

Luca Reghecampf o susţine pe Corina Caciuc! Fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, a recunoscut că este asociat într-o firmă cu Corina Caciuc, iubita antrenorului de la CS Universitatea Craiova.

Luca Reghecampf o susţine pe Corina Caciuc!Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Bogdan Talaşman, actorul din „Băieţi buni”, dezvăluie …Scrub pentru corp. Ne ajută să avem pielea perfectă folosind …

Luca Reghecampf a recunoscut că lucrează împreună cu iubita tatălui său, subliniind faptul că nu dorește să devină persoană publică în România. „Sunt cetățean german și nu doresc să devin persoană publică în România. Legat de firmă, este decizia mea dacă intru în firmă și cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în această companie. Eu am fost inclus ca asociat acum câteva zile. Eu voiam să vă zic că atât eu, cât și Corina avem idei, muncim în firma asta, suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implică. Și iubita mea, Asiana Peng, este implicată în această firmă”, a declarat Luca Reghecampf la Exclusiv VIP.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri incendiare! Când s-a mutat, de fapt, Reghecampf din căminul conjugal

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit și despre declarațiile din cartea lansată de Anamaria Prodan. „Ce a fost scris în carte este de doi ani. Este veche declarația. Nu vreau să mai comentez nimic. Doamna Anamaria Prodan are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot să vorbesc acum, să vorbesc despre Corina și despre acest topic. Nu, nu doresc să ajung o persoană publică în România”, a mai spus Luca Reghecampf.

Anamaria Prodan ştia de luni de zile de relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu amanta. Dezvăluiri incredibile!

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV