Luna Noua in Scorpion – 4 noiembrie 2021 – una din cele mai importante zile din 2021! 

Luna Noua in Scorpion – 4 noiembrie 2021 – una din cele mai importante zile din 2021! 

Avem Luna noua in Scorpion si se combina energia Lunii cu energia Soarelui aflat si el tot in Scorpion. Marte se afla si el in Scorpion si nu va accepta un NU drept raspuns.

Totusi, Luna noua in Scorpion va face opozitie cu Uranus, planeta lui “asteapta-te la neasteptat”. Chiar si cele mai minutioase si bine concepute planuri pot fi date peste cap. Dar acest lucru nu este neaparat ceva rau.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii …HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici. Sărbătorile de iarnă aduc …

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

Gandeste-te la aceasta Luna Noua ca aduce darul vindecarii. Poate cauti pace. Poate cauti iertare. Poate cauti reconfirmarea a cine esti tu de fapt. Poate esti pregatit sa inchei ceva din trecut. Orice ai de invitat in realitatea ta acum, abordeaza aceasta Luna Noua ca pe una de RENASTERE. Este timpul sa te ridici sa te renasti in ceva NOU. Este timpul sa lasi in urma a poveste veche daca simti ca este necesar sa faci asta acum.

HOROSCOP RUNE Mihai Voropchievici. Sărbătorile de iarnă aduc despărţiri, relaţii fierbinţi şi mulţi bani. Ce zodii au mare noroc

Aceasta Luna Noua aduce un mare ajutor prin intelegerea si empatia altora. Ne da credinta si optimism sa ne revenim, vindecam si sa stabilim noi vise.

Daca ai fost acuzat de ceva ce nu ai facut, daca tu ai descoperit ca ai acuzat eronat pe cineva, aceasta Luna Noua cu toate aspectele sale face sa fie mult mai usor sa ierti si sa fii iertat.

Orice rana a trecutului, oricat de dureroasa a fost, poate fi vindecata acum prin darul iertarii! Energia vindecatoare a acestei Luni Noi ne face sa iertam si sa primim iertare chiar si acolo unde credeam ca este imposibil!

Ca sa setam noi drumuri, e nevoie mai intai sa ne desprindem cu iertare si acceptare de tot ce a fost, sa lasam trecutul in urma considerandu-l doar experienta, sa nu ne mai temem de amintiri, sa transformam o trauma intr-o poveste. Orice probleme de relatii pot fi vindecate acum de aceasta Luna Noua prin COMPASIUNE, IUBIRE SI IERTARE. Abia apoi iti poti urma visele, liber de vinovatie sau regret.

Sunt multe schimbari puternice si noi inceputuri conectate cu aceasta Luna Noua ale carei efecte tine 2 saptamani, pana spre Luna plina de final de luna.

IN AFARA DE DARUL IERTARII, aceasta Luna Noua poate veni si cu o REVELATIE. Poti decide ca viata ta nu mai reflecta persoana care ai devenit si drept rezultat sa iti doresti sa faci unele schimbari, fie mici pe alocuri, fie masive. Totul cu scopul de a-ti implini destinul si a trai in implinire. Practic, patru sectoare din viata fiecaruia dintre noi va cunoaste o schimbare de directie. De aceea 4 noiembrie 2021, ziua in care Luna Noua e in Scorpion in preajma acestor evenimente astrale, devine una din cele mai importante zile ale anului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV