Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane, pentru a avea mai multă căldură în casă. Secretul pe care nu îl spune niciun specialist!

Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane, pentru a avea mai multă căldură în casă. Secretul pe care nu îl spune niciun specialist!

Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane. Totuși acestea sunt predispuse atât la transpirație, cât și la îngheț în timpul iernii. Astfel, trebuie să vă ocupați în fiecare sezon de pregătirea lor temeinică.

Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane, pentru a avea mai multă căldură în casă. Secretul pe care nu îl spune niciun specialist!Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Ce este misterioasa „gaură neagră” din mijlocul …Black Friday 2021. Lensa vine cu reduceri de 90%. Iată cum îți …

Există câteva lucruri pe care le putem face pentru a ne păstra căldura mai multă vreme în casă. Anul acesta, prețul la curent și gaze a crescut exagerat de mult, însă putem economisi dacă apelăm la câteva trucuri ce ne ajută să nu pierdem ușor sursele de căldură din casa noastră.

Astfel, există mai multe metode de izolare pentru sistemul de geamuri termopan pentru a menține aerul cald și curenții de aer afară. Puteți folosi un material special de plastic sau să cumperi un kit de izolare a ferestrelor interioare, toate astea vă pot ajuta la izolarea termopanelor.

Cele mai disputate neplăceri legate de geamurile termopan sunt ruginirea și feroneria deteriorată. Aici vorbim inclusiv de șuruburi, încuietori și balamale. Acest lucru se întâmplă din cauza uzurii și, de asemenea, atunci când ferestrele sunt lăsate deschise prea mult timp și devin rigide pentru a se deschide și închide.

Dacă vezi că intră curenți în jurul părților laterale sau inferioare ale geamului, este probabil că trebubie să reglezi șuruburile din interiorul cadrului ferestrei care ridică sau coboară înălțimea cercevelei.

Citește și: Locul în care trebuie să ţii termostatul centralei termice. Trucul care îţi scade considerabil factura la gaze în fiecare lună de iarnă VIDEO 

Partea inferioară a cercevelei trebuie să alunece ușor în cadrul ferestrei. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ferestrele trebuie să fie ridicate. Totodată, dacă fereastra nu intră în contact cu cadrul ferestrei când este închisă, dar se află deasupra lor la aproximativ 0,16 cm, va trebui să reduceți înălțimea ferestrei.

Un alt lucru pe care-l puteți face este să slăbiți cele 4 șuruburi care țin carcasa în partea stângă a cadrului. Odată ce fereastra este deschisă, veți vedea 4 șuruburi mici care țin o bandă de metal pe rama ferestrei. Slăbiți fiecare dintre aceste șuruburi cu aproximativ 1 tură completă.

Citește și: Toți românii trebuie să știe asta. Cum se face aerisirea corectă a caloriferelor ca să nu mai pierzi nici un gram de căldură

Citește și…

VESTE ȘOC PENTRU ABSOLUT TOATĂ ROMÂNIA! Au anunțat chiar acum! SE ÎNTÂMPLĂ DE CRĂCIUN

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV