Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate. Primele declaraţii: „Au venit prin spate şi mi-au dat cu spray în ochi”

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate. Primele declaraţii: „Au venit prin spate şi mi-au dat cu spray în ochi”

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate şi a ajuns la spital plin de sânge. Manelistul mărturisește că starea sa de sănătate e una bună şi că agresorii l-ar fi pedepsit pentru că nu a cântat suficient.

Citeşte şi: Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu. Anunţul făcut de vedetăAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Netflix se lansează pe piaţa de gaming! Primele cinci jocuri, …Luca Reghecampf, prima declaraţie despre Corina Caciuc, iubita …

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate

„Sunt bine, nu e niciun fel de problemă. Am avut noroc că nici bătușii ăștia nu mai sunt cum ar trebui să fie, eu am rămas pe picioarele mele, nu m-au dat jos nicio secundă.

S-au supărat probabil că le-am cântat prea puțin, s-au simțit mai puțin importanți că la alții am stat mai mult. Probabil au vrut să facă o răzbunare din această chestie. Au venit din spate mascați, povestea asta nu o să se termine aici, s-a deschis o anchetă și o să se afle.

Au venit prin spatele meu, mi-au dat cu spray în ochi ca doamnele, au sărit la mine cu spray. Au avut de toate, dar asta e, timpul le vindecă pe toate, a durat, cât a durat. A trecut și poliția pe acolo, s-au luat și declarații”, a spus manelistul la Xtra Night Show la Antena Stars.

Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, a fost cel care a oferit primele informații despre incident.

”A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club. S-a plimbat pe acolo și a probat o mașină, își făcea un selfie, din câte știu eu, și în momentul ăla s-a trezic cu patru indivizi lângă el.

L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

 A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar, dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez, că mă ia capul”, a declarat bărbatul pentru aceeaşi sursă, menţionată mai sus.

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV