Alimentul minune care trebuie consumat în fiecare zi. Conţine un cocktail de vitamine și minerale

Alimentul minune care trebuie consumat în fiecare zi. Conţine un cocktail de vitamine și minerale

Alimentul minune care trebuie consumat în fiecare zi. „Când vorbim despre un stil de viaţă sănătos, alimentaţia echilibrată are un rol esenţial, deoarece astfel ne putem asigura energia necesară ritmului de zi cu zi. Este important ca prin alimentaţie să reuşim să asigurăm organismului inclusiv necesarul zilnic de antioxidanţi care poate fi obţinut atât din fructe şi legume, cât şi din băuturi preparate din ingrediente naturale.

Berea este o astfel de băutură, care conţine antioxidanţi naturali, proveniţi în special din hamei, cel care are şi rol de conservant natural al acesteia, dar şi din orz„, spune dr. Corina Zugravu, preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, citată într-un comunicat de presă.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Cele mai puternice familii din lume. Sunt foarte cunoscute şi …Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan: „Ascultă …

Citeşte şi: 5 alimente care îţi curăţă ficatul. Fac minuni pentru organism, datorită substanţelor nutritive

Potrivit acesteia, datorită conţinutului de malţ şi hamei, berea consumată moderat (330 ml/zi pentru femei şi 660 ml/zi pentru bărbaţi) poate fi considerată inclusiv o sursă de antioxidanţi. Totodată, drojdia asigură proteine şi aminoacizi esenţiali, precum şi numeroase vitamine şi minerale.

De asemenea, morcovul, cireşele şi căpşunele conţin puternici antioxidanţi naturali.

Alimentul minune care trebuie consumat în fiecare zi

Fiind una dintre cele mai consumate şi mai populare legume, morcovul este denumit şi alimentul minune, deoarece conţine un adevărat cocktail de vitamine (vitamina A, vitamine din grupul B şi vitamina C), minerale (calciu, magneziu şi potasiu) şi fibre.

Sursă nutriţională importantă pentru funcţionarea optimă a organismului, morcovul contribuie şi la menţinerea siluetei, atât de râvnită înainte de începutul verii, ca urmare a conţinutului său extrem de mic de calorii.

Betacarotenul, antioxidantul din morcov, este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, care ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi. Mai mult decât atât, conţinutul de antioxidanţi din morcov poate contribui la prevenirea afecţiunilor cardiovasculare, potrivit Agerpres.ro.

Citește și…

Prima pastila care te scapa de NOUL VIRUS a fost aprobata. Se gaseste deja in farmacii…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV