Concertul de Anul Nou de la Viena din 2022, doar pentru vaccinaţi împotriva COVID sau trecuţi prin boală

Concertul de Anul Nou de la Viena din 2022, doar pentru vaccinaţi împotriva COVID sau trecuţi prin boală

Concertul de Anul Nou de la Viena din 2022. Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, din 1 ianuarie 2022, se va desfăşura cu public. Musikverein Hall din Viena va putea găzdui din nou, la 1 ianuarie 2022, 1.500 de spectatori care se vor putea bucura live de valsurile şi polcile secolului al XIX-lea, a anunţat Orchestra Filarmonică din Viena.

Accesul în sală va fi permis doar celor care s-au vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă sau care au trecut prin boală.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Rusia anticipează şi ea o criză majoră şi reduce exporturile …Rusia prelungeşte restricţiile în cinci regiuni, în condiţiile …

Citeşte şi: Certificat verde obligatoriu în restaurantele şi centrele comerciale din Bulgaria

Concertul de Anul Nou de la Viena din 2022. Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena 2022 va fi interpretat sub bagheta maestrului Daniel Barenboim.

Cinsprezece piese fac parte din programul oficial, dintre care şase nu au mai fost niciodată interpretate în cadrul concertului de Anul Nou, pe lângă valsul Dunărea Albastră sau Marşul lui Radetzky, cu care se încheie în mod tradiţional spectacolul.

În afară lucărilor clasicilor Johann, Josef şi Edward Strauss, la concertul din 1 ianuarie vor fi reprezentate şi creaţii ale compozitorilor Carl Michael Ziehrer şi Joseph Hellmesberger.

Anul trecut accesul publicului la Concertul de Anul Nou de la Viena a fost interzis ca urmare a restricţiilor impuse în Austria pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi: Certificat verde obligatoriu în şcolile din Italia. Mihaela, profesoară româncă la o şcoală din Milano: „Nu avem niciun cadru didactic nevaccinat”

 

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV