Dr. Vasile Rădulescu spune că impunerea certificatului verde pentru orice activitate ar fi dus la sute de mii de oameni vaccinaţi: „Într-o lună era totul rezolvat”

Dr. Vasile Rădulescu spune că impunerea certificatului verde pentru orice activitate ar fi dus la sute de mii de oameni vaccinaţi: „Într-o lună era totul rezolvat”

Dr. Vasile Rădulescu consideră că problema pandemiei ar fi fost rezolvată în cel mult o lună de zile, dacă autorităţile impuneau certificatul verde la orice activitate.

Dr. Vasile Rădulescu: Când ai o situaţie care-ţi pune în pericol toţi locuitorii ţării, tu o dai cotită în jocuri politiceAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Alexandru Rafila, despre testarea copiilor în școli: Era foarte …BILANŢ VACCINARE 4 noiembrie 2021. Numărul vaccinărilor zilnice …

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti afirmă, joi seară, că impunerea certificatului verde la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi, iar problema pandemiei ar fi fost rezolvată ”într-o lună”. De asemenea, medicul vorbeşte despre România ca o ţară cu ”conducători de doi lei”, care, în condiţiile în care mor săptămânal 33.000 de oameni, nu iau nişte decizii ferme, chiar dacă nu sunt populare.

”Când ai o situaţie care-ţi pune în pericol toţi locuitorii ţării, omorându-ţi 3.000 pe săptămână, adică fix cât un sat, iar tu o dai cotită în jocuri politice, în evitarea elegantă a unei discriminări închipuite, în salivarea după veşnicul ciolan, în menţinerea scaunului cald, fără să iei prompt nişte măsuri care să-ţi protejeze locuitorii, chit că-i vei deranja pe unii care oricum ar merita un duş rece cu furtunul la pielea goală, în piaţa publică, asta înseamnă ţară cu nişte conducători de doi lei”, a scris, joi seară, medicul pe Facebook.

Citeşte şi OMS, avertismentul care dă fiori: „Încă jumătate de milion de europeni ar putea muri din cauza coronavirusului până în februarie”

Cardiologul spune că situaţia ar fi putut fi rezolvată într-o lună, prin decizii ferme.

”Certificat obligatoriu pentru orice activitate ar fi dus la 100-200-300.000 de oameni vaccinaţi pe zi. Într-o lună era totul rezolvat”, mai afirmă medicul.

În România, au fost vaccinate până acum cu schemă completă 6.445.584 persoane, iar 7.190.510 au primit prima doză de vaccin.

Legea privind impunerea certificatului verde angajaţilor din anumite domenii a fost respinsă de Senat săptămâna trecută, legea fiind în Camera Deputaţilor.

82.614 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore împotriva COVID-19, potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT).

Citeşte şi O femeie din Iași, cu COVID, a murit la cumpărături, după ce starea i s-a agravat brusc. Era nevaccinată și s-a tratat singură crezând că are gripă

Citește și…

Prima pastila care te scapa de NOUL VIRUS a fost aprobata. Se gaseste deja in farmacii…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV