Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL: „Suntem pe un drum corect”

Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL: „Suntem pe un drum corect”

Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că negocierile cu reprezentanţii PNL au decurs bine şi că sunt la un pas de formarea unei alianţe de guvernare.

Marcel Ciolacu: Suntem pe un drum corectAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Florin Cîţu, după negocierile cu PSD: „A fost o discuţie …Klaus Iohannis: „Nu mai pot accepta încercări de formare …

Liberalii au joi prima rundă de negocieri cu PSD după depunerea mandatului de către premierul desemnat Nicolae Ciucă.

”Am cerut să fie o întâlnire serioasă și aplicată. Nu am avut discuții în ceea ce privește funcțiile din guvern. Prioritatea numărul 1 e stabilizarea României. Să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Suntem pe un drum corect. Dacă vom fi cinstiți și patrioți, vom putea să ne înțelegem.”, a spus liderul PSD.

Președintele PSD a spus că preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corectă atunci când a spus că așteaptă ca partidele să vină cu o majoritate la Cotroceni.

„PSD, în acest weekend, vor lucra la un program de guvernare al PSD. Pe urmă, vom încerca să uniformizăm programele de guvernare. Legat de declarația președintelui Klaus Iohannis, ținând cont de faptul că au existat 2 încercări,care nu au trecut, cred că e o decizie corectă.

Sper că a vost o discuție serioasă și va fi prioritate pentru fiecare partid. Vreți să ne facem iar de râs cu o propunere care să nu treacă?”, a spus mai spus preşedintele PSD.

Citeşte şi Florin Cîţu, după negocierile cu PSD: „A fost o discuţie bună, cu soluţii interesante. Am gasit multe puncte care pot să ne unească. Încă nu avem concluzii”

Klaus Iohannis: „Nu mai pot accepta încercări de formare a unui Guvern minoritar”

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni, după întâlnirile şi negocierile dintre PNL, USR şi PSD pentru formarea unui guvern după ce Guvernul condus de Florin Cîţu a fost demis în Parlament, iar cabinetul Cioloş şi programul său de guvernare nu a primit votul de încredere al Parlamentului.

„Partidele au reluat între ele discuțiile și este un lucru foarte bun. E foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept în continuare astfel de abordări. Deci voi aștepta cu consultările formale până când din discuțiile între partide se cristalizează o amjoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia când majoritatea va fi asumată voi convoca consultări pentru formarea noului guvern”, a declarat preşedintele.

Citeşte şi Vasile Dâncu, despre o guvernare PNL-PSD: „Dacă şi ei vor face un efort, se poate guverna”

 

Citește și…

Prima pastila care te scapa de NOUL VIRUS a fost aprobata. Se gaseste deja in farmacii…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV