PRO TV rupe piața! Un celebru prezentator de la Kanal D s-a aliat cu trustul rival

PRO TV rupe piața! Un celebru prezentator de la Kanal D s-a aliat cu trustul rival

PRO TV a făcut transferul anului, televiziunea din Pache Protopopescu l-a „furat” celor de la Kanal D, pe celebrul prezentator Daniel Pavel.

Este cunoscut faptul că PRO TV a reușit să „fure” „Survivor” de la Kanal. Potrivit surselor CanCan.ro, mogulii din Pache Protopopescu l-a luat de la Kanal D pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. După ce au achiziționat formatul „Survivor”, PRO TV a încheiat un contract cu Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” …Asia Express 3 noiembrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată

Daniel Pavel ar fi acceptat imediat oferta celor de la PRO TV și a semnat contractul impulsionat de oferta generoasă pe care a primit-o din partea oficialilor din Pache Protopopescu.

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România şi Zanni: „A fost singura regie”

Daniel Pavel a fost prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a prezentat primul sezon. În ciuda unei experiențe de 12 ani în mass-media, Daniel Pavel a avut la un moment dat și o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială.

De-a lungul timpului, a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015. A făcut parte din echipa postului Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment, și a ocupat și poziția de redactor-șef al Penny FM.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România.

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Cine este femeia care l-a convins: „Va fi prima și singura soție”

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Daniel Pavel (44 de ani) are un fiu în vârstă de 16 ani și se înțelege foarte bine cu mama acestuia. Între cei doi a fost o frumoasă poveste de iubire, care s-a lăsat până la urmă cu o despărțire, în loc de căsătorie. Cu toții locuiesc la Viena, dar inima celebrului prezentator Survivor bate pentru Marina (27 de ani), femeia cu care își împarte viața de peste șapte ani.

Cei doi s-au cunoscut la mare, la Vama Veche, locul unde vin an de a ca să-și amintească prima lor întâlnire. „Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție!”, a mărturisit Dan Pavel pentru Click!. Nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis, dar perechea sa ne-a dezvăluit faptul că s-au logodit de trei ori până acum.

Bombă pe piața media! Survivor România trece de la Kanal D la Pro TV

După ce s-a întors din Republica Domicană, cei doi îndrăgostiți au petrecut vacanța la părinții Marinei, au mers la Vama Veche, după care au plecat acasă, în Viena. „Le sunt extrem de recunoscător oamenilor pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit. Survivor este un fenomen”, a mai spus Daniel Pavel.

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV