Survivor România începe în curând. Show-ul se va difuza la Pro TV

Survivor România începe în curând. Show-ul se va difuza la Pro TV

Survivor România începe în curând. Daniel Pavel va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului.

Citeşte şi: Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? Ce a dezvăluit câştigătorul de la Survivor România: „I-am scris”Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru …Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie: „Am …

„Acest format opune cumva cele mai puternice emoţii umane, care ţin de supravieţuire. Publicul e dornic să vadă, pe lângă peisajele exotice, şi ambiţie, determinare, hotărâre şi fac ceea ce noi numim în media: engagement. Acest show cred că mă reprezintă foarte bine şi vreau să îl fac din nou„, a declarat Daniel Pavel la Pro TV.

Survivor România începe în curând

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe PRO TV.

Mai multe detalii vor fi anunțate în perioada următoare, dar nu ratați oportunitatea de a vă înscrie în unul dintre cele mai de succes formate din lume pe survivor.protv.ro.

Citește și…

Prima pastila care te scapa de NOUL VIRUS a fost aprobata. Se gaseste deja in farmacii…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV