Trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” a fost lansat. Ultimele episoade apar pe 3 decembrie – VIDEO

Trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” a fost lansat. Ultimele episoade apar pe 3 decembrie – VIDEO

Ultimele cinci episoade din „La Casa de Papel” vor fi lansate pe data de 3 decembrie.

Povestea, încă de la început, se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

PRO TV rupe piața! Un celebru prezentator de la Kanal D s-a …Asia Express 3 noiembrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată

Unul dintre personajele principale şi cele mai îndrăgite, Tokyo (Úrsula Corberó), a pierdut lupta cu viaţa în episoadele trecute. Inamicul care pândeşte Banca Spaniei e rănit, însă la fel de periculos şi decis să strice planurile găştii. Echipa condusă de Profesor elaborează un plan ieşit din comun pentru a ieşi din bancă cu aurul fără ca nimeni să observe.

Profesorul ia o decizie care se dovedeşte a fi cea mai mare greşeală din viaţa lui.

Din distribuţie fac parte actorii cu care ne-am obişnuit deja, şi anume Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna şi Najwa Nimri, alături de alti actori.

Şi de această dată regizorul serialului, Alex Pina, a încercat să dea naştere unor scene care să-i ţină pe urmăritori în suspans şi pe protagonişti în situaţii tot mai dificile.

„Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel”. Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon”, a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica „See What’s Next”.

La Casa de Papel e un serial de televiziune spaţiol, thriller, al cărui regizor este Álex Pina. Producţia a avut premiera pe 2 mai 2017.

La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză. 70% dintre conturile care au început partea a treia din serial au și terminat toate episoadele, adică peste 24 de milioane.

„La Casa de Papel” a câştigat până în momentul de faţă numeroase premii, inclusiv cel pentru cel mai bun serial dramatic la Globurile de Aur 2020 sau la Premiile Emmy.

Citeşte şi Surpriză uriaşă pentru fanii celui mai urmărit serial! Actorii din „La Casa de Papel” vorbesc limba română

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV