Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie: „Am reușit să elimin o cârjă”

Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie: „Am reușit să elimin o cârjă”

Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie. Soţia lui Cristi Borcea a mulțumit admiratorilor pentru mesajele de încurajare și a menționat că se simte din ce în ce mai bine.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta Valentina Pelinel: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

5 alimente care îţi curăţă ficatul. Fac minuni pentru organism, …Viviana Sposub, prima reacţie după ce Andreea Bălan a dat-o …

Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie

„Sunt recunoscătoare și vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de încurajare. În momente grele, susținerea comunității pe care am adunat-o aici împreună contează enorm.

La 2 săptămâni de la operația de ligament încrucișat, cu ajutorul unui program de recuperare zilnic și multă ambiție și determinare, am reușit să elimin o cârjă. Și sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi această veste bună„, a fost mesajul scris de Valentina, pe pagina contului personal de Instagram.

Valentina Pelinel a suferit un accident la ski acum opt ani, când și-a rupt ligamentul la un genunchi, iar de atunci a rămas cu câteva probleme de sănătate.

„Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng.

Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează şase luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc”.

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV