Vasile Dâncu, despre o guvernare PNL-PSD: „Dacă şi ei vor face un efort, se poate guverna”

Vasile Dâncu, despre o guvernare PNL-PSD: „Dacă şi ei vor face un efort, se poate guverna”

Vasile Dâncu a mai precizat că, pentru negocierea unei majorităţi parlamentare, PSD-ul ar trebui să dea premierul şi a menţionat că se poate guverna în această formulă, dacă şi ”peneliştii fac un efort”.

Întâlnirea celor două partide are loc la ora 16.00, la Salonul Spaniol din Camera Deputaţilor. Din delegaţia PSD fac parte preşedintele Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Klaus Iohannis face declaraţii de presă la Cotroceni de la …Marcel Ciolacu rupe tăcerea după negocierile PNL – PSD. …

Vasile Dîncu a precizat că la întâlnirea cu cei de la PNL se va discuta despre chestiuni de compatibilitate, generale, care ţin de programul de guvernare şi a arătat că formaţiunea trebuie să dea premierul.

Întrebat dacă PSD ar trebui să guverneze cu PNL, Dîncu a spus că, dacă vor face un efort şi peneliştii, se poate guverna”.

Vasile Dâncu, despr declaraţiile PSD conform cărora nu vor guverna cu PNL: „De atunci s-a schimbat situaţia, PNL a mai pierdut voturi”

Dîncu nu a dorit să comenteze nici varianta în care nu va fi nominalizat un premier de la PSD. ”Este e o chestiune de negociere, nu este un proiect pe care să îl faci înainte”.

Despre afirmaţiile anterioare potrivit cărora PSD nu ar trebui să vină cu o propunere de premier, el a spus că afirmaţia sa a fost făcută în condiţiile din acel moment, când era vorba de o guvernare minoritară. ”S-a schimbat de atunci situaţia, s-a schimbat aritmetica parlamentară, PNL a pierdut voturi”, a spus el.

El nu a dorit să precizeze dacă doreşte să facă parte dintr-un viitor Executiv PNL-PSD. ”Nu am vorbit despre portofolii”, a arătat Dâncu, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu rupe tăcerea după negocierile PNL – PSD. „Erau introduse noi taxe în programul de guvernare prezentat de Ciucă. Vedem cum scoatem acest lucru”

Citește și…

Vești foarte BUNE pentru românii care NU vor să se vaccineze..

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV