CTP condamnă negocierile PNL-PSD: „Cădere la pace ca între clanurile mafiote. Cartierul ăla e al tău, celălalt e al meu”

CTP condamnă negocierile PNL-PSD: „Cădere la pace ca între clanurile mafiote. Cartierul ăla e al tău, celălalt e al meu”

CTP consideră că această înţelegere între cele mai mari partide din România, şi cele care, în mare parte, au împărţit guvernarea în cei 32 de ani trecuţi de la Revoluţia din 1989, constituie o „cădere la pace între monştrii sacri ai corupţiei”.

„În aceste zile se poate întâmpla ceva și mai rău decât e acum. Înainte de 1990 exista un singur partid, o singură corupție, monolitică, nu putea fi clintită, micșorată, era sub umbrela unui singur partid. După 1990, în loc de separarea puterilor în stat, am avut separația corupțiilor în stat, «garanția» cea mai sigură a democrației. N-ajungi la dictatură dacă sunt separate corupțiile. Acest principiu prețios e pe cale să fie încălcat”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

PNL şi PSD, aproape de acord pentru guvernare. Ciolacu şi Cîţu …Le Figaro descrie criza politică din România: „PNL este …

Conform mai multor lideri implicați în negocierea dintre cele două paretide, PSD a propus PNL un proiect pe 7 ani, în care să alterneze premierul la doi ani.

„Dacă funcțiionează, se va așterne peste România o stabilitate și o liniste de o să auzim lăcustele clefăind”, a fost ironic gazetarul.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea PSD pentru funcţia de premier. Sorin Grindeanu: „Românii aşteaptă de la noi soluţii”

„Liberalii și pesediștii au interesul să facă această combinație. Social-democrații apar ca «salvatore della patria» de pe o poziție bună, «ne sacrificăm, nu putem lăsa țara pe mâna lor, salvăm noi situația». PNL n-are discurs și, practic, se desființează ideologic”, a spus Popescu la Digi24.

Referindu-se la președintele PNL, pe care l-a botezat „Șo-Cîțu”, CTP spune că „râde, dar nu e râsul lui. A ajuns cea mai detestată persoană de români, la mare concurență cu președintele Klaus Iohannis. Cred că atunci când apare fostul premier la televizor, 95% dintre oameni închid înainte să înceapă să vorbească”.

Citeşte şi: Le Figaro descrie criza politică din România: „PNL este blocat între reformiştii de la USR şi socialiştii din PSD, care deţin cel mai mare număr de locuri în Parlament”

Citește și…

ULTIMA ORA! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul pentru ROMÂNI! Cine trebuie să se vaccineze din nou și după a treia doză…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV