Cu barca la McDonald’s. Idee nebunească, McBoat, singurul fast-food din lume unde eşti servit pe apă VIDEO

Cu barca la McDonald’s. Idee nebunească, McBoat, singurul fast-food din lume unde eşti servit pe apă VIDEO

McDonald’s Germania nu a disperat în urma eşecului pe care l-a înregistrat cu McTrain şi s-a reorientat spre o altă găselniţă neconvenţională: un fast-food deschis pe o barcă, McBoat. Astfel, acum, de-a lungul Mittelkanal din Hamburg – o ramificație a râului Elba – plutește un debarcader împodobit cu inconfundabilele Arce de Aur.

Cunoscut oficial sub numele de McBoat, acest doc are mici tacoane pentru acostarea ambarcațiunilor, permițând călătorilor de pe canal să debarce și să comande mese printr-un chioșc echipat cu interfon, asemenea comenzilor de la drive-thru-urilor obişnuite.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Marius Elisei s-a întrecut pe sine însuși, răsfăț de cinci …Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: …

Citeşte şi Povestea de succes a lui Nick Mocuţa, milionarul care a dormit pe bănci când a ajuns în SUA. „La McDonalds le spuneam să nu-mi pună brânză în burger, să nu mă taxeze în plus”

Potrivit Daily Mail, un localnic, care a fost impresionat de McBoat, a scris pe Instagram: „Restaurantul nostru de pe Eiffestrasse din Hamburg are singurul ghișeu McBoat. De fapt funcționează ca McDrive. Vă ancorați barca și apoi puteți plasa comanda. Se livrează la debarcader și apoi se mănâncă în barcă, dacă vreţi„.

Acest fast-food este deschis 24 de ore pe zi primăvara și vara, dar se închide complet în timpul iernii.Citeşte şi Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s: Nu m-am putut abţine!

Citește și…

ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis, decizia despre vacanța elevilor!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV