Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa.

Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat patru reprezentanți ai horoscopului european care se vor confrunta în decembrie cu schimbări neașteptate.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Care este culoarea ta de PUTERE in functie de ZODIE? Ce culoare …Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. Nu uita ca relatiile bune …

Taur

Odată cu debutul iernii, vin schimbări neașteptate în viața de familie a persoanelor care s-au născut sub acest semn. Există posibilitatea de a se confrunta cu un fior în relațiile apropiate din cauza dorinței lor de a dovedi tuturor că au dreptate, scrie Kleo.

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa Gemeni

Oamenii care s-au născut sub această constelație ar trebui să se ferească de trădarea unui cerc apropiat de prieteni. În familii există riscul trădării, la locul de muncă – intrigi din partea colegilor.

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

Rac

Succesul și schimbările din sectorul financiar îi așteaptă pe reprezentanții acestei zodii în decembrie. Pentru Raci, prima lună de iarnă se anunţă una propice pentru venituri suplimentare.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa Pești

În decembrie, Peștii se vor întâlni cu schimbări în sfera monetară, s-ar putea răsfăța cu achiziții scumpe. Situația financiară le va permite Peștilor să cumpere cadouri pentru cei dragi și pentru ei înșiși.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

Citește și…

ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis, decizia despre vacanța elevilor!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV