LIDL, oferte irezistibile, pot fi cadoul ideal pentru bărbaţi. Produse la preţuri de chilipir în toate magazinele, ofertă limitată

LIDL, oferte irezistibile, pot fi cadoul ideal pentru bărbaţi. Produse la preţuri de chilipir în toate magazinele, ofertă limitată

Lidl va vinde accesorii utile pentru mașină înainte de venirea iernii. Începând de luni, 8 noiembrie, o serie de accesorii auto, utile înainte de venirea iernii, vor fi disponibile în rafturile Lidl.

Un încărcător de baterie auto cu funcție de pornire, marca Ultimate Speed, va costa 229 de lei. Aparatul va putea fi folosit pentru baterii de 12 V sau 6 V și are capacitatea să detecteze un acumulator defect sau epuizat. Dispozitivul permite selectarea programului de reîncărcare cu ajustare optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate informații precum: procesul de încărcare, tensiunea și starea încărcării.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

ROBOR la trei luni a urcat la cea mai mare cotaţie din 2020. …Ministrul Energiei Virgil Popescu, declaraţii comune cu omologul …

LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie

Utilă în orice portbagaj ar putea fi o lanternă de lucru cu LED. Cea pe care o va vinde retailerul german se poate prinde de suprafețe metalice datorită magnetului de care dispune. Produsul va fi oferit la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este 2-în-1: lanternă și baghetă luminoasă.

Lidl va avea în ofertă un compresor portabil, care va costa 169 de lei. Aparatul va funcționa la temperaturi de până la -21 de grade Celsius, potrivit producătorului. Pe ecranul LCD sunt afișate informații despre starea de încărcare și procesul de încărcare. Dispozitivul oferă o presiune maximă de 4,1 bar și dispune de patru acumulatori de 500 mAh. Compresorul poate fi alimentat cu electricitate de la priza mașinii, iar în cutie sunt incluse mai multe accesorii.

LIDL vinde un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi

Lidl va vinde și un gadget auto SilverCrest, respectiv un încărcător auto. Dispozitivul va costa 20 de lei și include două porturi USB care oferă încărcare rapidă. În pachet este inclus un cablu cu lungime de 100 de cm. Toate produsele prezentate beneficiază de garanție de 3 ani.

Din oferta de accesorii auto vor mai face parte: o mașină de înșurubat cu impact, capace pentru roți, capre auto sau produse pentru organizarea portbagajului.

Dezastru pentru Dedeman! Vânzările companiei s-au prăbuşit la jumătate iar compania mamut se clatină! Fraţii Pavăl sunt disperaţi: „Impactul în industrie va fi devastator!”

Există şi veşti mia puţin bune de la Lidl. Industria alimentară este amenințată de inflație, astfel că o serie de produse s-ar putea scumpi înainte de Sărbători. Producătorii sunt forțați să majoreze prețurile din cauza creșterii prețurilor la energie electrică, gaze naturale și la materiile prime de bază. Potrivit elespanol.com, primele produse care se scumpesc la Lidl din cauza inflației și pe care absolut toată lumea le cumpără sunt:

uleiul – a cărui preț crește cu 6,5%zahărul – a cărui preț crește cu 6,5%cerealele pentru micul dejun – a căror preț crește cu 4,2%.

Black Friday 2021 la Altex: Compania are o ofertă specială în perioada 5 – 11 noiembrie

Printre ofertele pe care Altex le-a pregătit de Black Friday 2021 se numără:

– aspirator robot Roomba, preț nou de 1999,9 lei, reducere de 33%;

– grătar electric Tefal, 594,7 lei, reducere 41%;

– mașină de spălat Whirlpool, de 8 kg, 1187,9 lei, reducere 28% + voucher Rabla 150 lei;

– căști true wireless Oppo, 199,9 lei, reducere 50%;

– tabletă Huawei, preț 419,9 lei, reducere 40%;

– baterie bucătărie Franke, preț 239,9 lei, reducere 60%.

Citește și…

Medicul Monica Pop a făcut declaraţii GROAZNICE: Cel mai mare număr de infectări cu noul VIRUS este chiar de la…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV