Marcel Ciolacu, tot mai aproape de guvernare alături de Cîţu: „În acest moment de răscruce nu e altă variantă. Nu putem continua războiul politic”

Marcel Ciolacu, tot mai aproape de guvernare alături de Cîţu: „În acest moment de răscruce nu e altă variantă. Nu putem continua războiul politic”

Marcel Ciolacu a participat, alături de Florin Cîţu, la evenimentul dedicat antreprenorilor, numit „Topul Național al firmelor private din România”. Liderul PSD şi-a început discursul asigurându-i pe antreprenorii români de toată admiraţia pe care le-o poartă pentru faptul că au rezistat acestei pandemii.

„Am ţinut neapărat să vin pentru a transmite un mesaj simplu şi necesar faţă de munca antreprenorilor români. Voi sunteţi exemplul de urmat, aţi fost cei mai afectaţi de criza economică generată de pandemie. Mulţi v-aţi pierdut angajaţii. Guvernele din ultimii doi ani v-au promis multe, dar v-au oferit atât de puţine. Zeci de mii de IMM-uri s-au trezit peste noapte că… nu mai vin deloc. Sectorul Horeca a fost sacrificat de o guvernare care a prezentat măsuri incoerente. Zeci de mii de insolvenţe… asta e nota de plată pe care voi, antreprenorii, aţi fost nevoiţi să o plătiţi. Chiar şi aşa, voi v-aţi adaptat, v-aţi reorganizat afacerile, aţi folosit masiv digitalizarea şi aţi rămas în picioare. Ştiu că sacrificiile au fost mari. Pentru mulţi dintre voi acest an şi jumătate a însemnat griji, nopţi nedormite… pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă meritaţi tot respectul şi admiraţia noastră”, a spus Ciolacu.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Florin Cîţu, veste bună pentru români: „Vom face orice …Dan Nica PSD: PNRR-ul secret al PNL și USR arată o neconcordanță …

Citeşte şi Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL: „Suntem pe un drum corect” O variantă de lucru este „premier prin rotaţie”

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre haosul de pe scena politică. Social-democratul a spus că singura modalitate de încheiere a crizei politice este ca războiul politic dintre PNL şi PSD să înceteze şi ambele partide să găsească soluţii pentru români.

„Am cerut să discutăm despre PNRR, IMM-urile trebuiau prinse în acest plan. Din păcate, atunci vocea noastră nu a fost auzită. Pentru mine şi colegii mei, susţinerea companiilor româneşti contoinuă să fie o prioritate strategică. Aceasta e calea corectă pentru ca economia ţării noastre să depăşească această criză. Eu şi Cîţu vom fi sub asediul unor oameni care au alte priorităţi, care vor încerca să demonstreze că direcţia în care am plecat nu e cea corectă. Fiecare dintre noi ştim ce a greşit. Eu vreau să vă asigur de buna mea credinţă şi după discuţia de ieri am depăşit momentul în care am făcut socotelile de sondaje, procente, poziţionări. Eu consider că în acest moment de răscruce pentru România nu avem altă variantă. Dacă continuăm războiul politic la anul vom vorbi de o altă criză politică, de alegeri anticipate. Să nu credeţi că cei care vor dezbinarea românilor se vor opri aici. În acest proiect eu nu mă voi angrena decât împreună cu partenerii sociali„, a spus Ciolacu, în cadrul evenimentului „Topul Național al firmelor private din România”.

Florin Cîţu, veste bună pentru români: „Vom face orice ca să nu mai închidem economia. Avem resurse la buget mai mari”

Citește și…

ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis, decizia despre vacanța elevilor!

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV