Cuplu bombă în showbiz! Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist de la Chindia, cu 11 ani mai mic decât ea

Cuplu bombă în showbiz! Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist de la Chindia, cu 11 ani mai mic decât ea

Surpriză de proporții în showbizul românesc. Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis, se iubește cu nimeni altul decât Marco Dulca, fotbalistul Chindiei.

Deși îi despart nu mai puțin de 11 ani, pentru cei doi vârsta nu este decât un număr. Tenismena si fotbalistul sunt împreună de câteva luni și par că au deja planuri serioase.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Lovitură uriaşă pentru Vlăduţa Lupău! Artista, pusă la …Elena Merişoreanu, asaltată cu mesaje de condoleanţe chiar …

În plus, relația lor este susținută și de ”tatăl socru”, Cristi Dulca, fost internațional. Acesta a declarat la PlaySport Live că se înțelege foarte bine cu Miki Buzărnescu, descriind-o drept o tânără deosebită.

”Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună”, a spus acesta.

În plus, referitor la faptul că cei doi amorezi se află mai mult prin cantonamente, Cristi Dulca a precizat că acest lucru este ceva normal pentru meseriile lor, însă important este să se înțeleagă reciproc.

”Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a mai spus Dulca la PlaySport Live.

Cum vor decurge lucrurile între cei doi rămâne de văzut, cert este că Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Și, poate, de ce nu, să ne așteptăm ca sportiva să-i calce pe urme colegei sale de breaslă, Simona Halep, care s-a căsătorit civil cu partenerul ei, Toni Iuruc, pe 15 septembrie, în cadrul unui eveniment grandios.

Citește și…

Medic din România ne spune cum să ne ferim de gripă ca să nu ajungem la spital. Tot ce trebuie să faci e…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV