Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Venea de la Craiova și-mi zicea: Pentru Lenuța mea să nu vin eu?”

Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Venea de la Craiova și-mi zicea: Pentru Lenuța mea să nu vin eu?”

Elena Merişoreanu a primit vestea morții premature a cântărețului mehedinţean Petrică Mîțu Stoian cu mare tristețe. Cei doi urmau să se întâlnească, zilele următoare, la filmările pentru Revelionul 2022.

Elena Merişoreanu, devastată de dispariţia lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu mai pot! Plâng de nu mai am voce!”Alte Articole

Veste ÎNGROZITOARE. A murit artistul Petrică Mâțu Stoian. …

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea …Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu …

Artista a vorbit, printre altele, despre nobleţea sufletească a fostului său coleg de scenă şi a declarat că nu se mai simte în stare să continue filmările pentru Revelionul 2022 în lipsa lui Petrică Mîţu Stoian.

Citeste si Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian cu câteva zile înainte să moară: „Profitați din plin de toate momentele vieții!”

“Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.

Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1. Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas.

Era un coleg atât de bun, dragul de el. Nu avea dușmănie pe nimeni. Spunea să ii cânte toată lumea piesele, ca de aceea le-a făcut! Îmi pare extrem de rău, condoleanțe familiei!”, a declarat Elena Merișoreanu, printre lacrimi, pentru FANATIK.

Citeste si Petrică Mâțu Stoian, o viață închinată scenei. Cele mai frumoase melodii din întreaga sa carieră / VIDEO

Petrică Mîțu Stoian dezvoltase bronhopneumonie în urma infecţiei cu coronavirus

Dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, a declarat că artistul a încetat din viaţă în urma unui şoc septic.

„Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat dr. Cosmin Librimir.

 

Citește și…

Petrică Mâțu Stoian A MURIT! Este TRAGEDIA SERII în România. Cauza cutremurătoare a decesului

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV