Gheorghe Ştefan a fost eliberat din închisoare. A stat în spatele gratiilor doar 50 de zile

Gheorghe Ştefan a fost eliberat din închisoare. A stat în spatele gratiilor doar 50 de zile

Gheorghe Ştefan a stat în spatele gratiilor doar 50 de zile, cu toate că primise o condamnare de patru ani de închisoare.Fostul patron al echipei de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ a fost condamnat în dosarul Giga TV.

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ a primit, în octombrie, o altă condamnare, dar sentinţa nu este definitivă, notează Mediafax.Alte Articole

Veste ÎNGROZITOARE. A murit artistul Petrică Mâțu Stoian. …

Cum a scăpat Margherita de la Clejani de închisoare chiar dacă …Procesul lui Traian Băsescu privind colaborarea cu Securitatea, …

„În temeiul art. 587 Cod de procedură penală, admite cererile de liberare condiţionată formulate de persoana condamnată S.G., deţinut în Penitenciarul Târgu Mureş în executarea pedepsei de 4 ani şi 6 luni închisoare, aplicată prin sentinţa (…) Tribunalului Bucureşti (…), modificată şi definitivă prin decizia (…) Curţii de Apel Bucureşti.

Raportat la art. 60 alin. 2, alin. 6 Cod penal din 1969, cu aplicarea art. 5 Cod penal, dispune liberarea condiţionata a  ersoanei condamnate de sub puterea mandatului de executare a pedepsei”, se arată în decizia Judecătoriei Târgu Mureş.

Citeşte şi: Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian cu câteva zile înainte să moară: „Profitați din plin de toate momentele vieții!”

Gheorghe Ştefan a fost eliberat din închisoare, dar mai are o altă condamnare în dosarul Poştei Române

Gheorghe Ştefan, poreclit „Pinalti”, s-ar putea întoarce în spatele gratiilor, La mijlocul lunii octombrie, fostul edil a primit o altă condamnare, dar decizia nu este definitivă.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Gheorghe Ştefan la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi spălarea banilor într-un dosar privind fraudarea Companiei Naţionale Poşta Română.

În mai 2017, Gheorghe Ştefan a primit în acest dosar, tot la Tribunalul Bucureşti, o condamnare de 8 ani de închisoare, însă Curtea de Apel Bucureşti a anulat sentinţa şi a dispus rejudecarea cazului.

Conform deciziei instanţei, Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 4 ani pentru trafic de influenţă şi 3 ani şi 6 luni pentru spălarea banilor, fiind achitat pentru instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice. Instanţa a constatat că aceste pedepse sunt complementare cu alte condamnări definitive primite de Gheorghe Ştefan în mai multe dosare penale, rezultând o pedeapsă finală de 4 ani şi 9 luni închisoare.

Din această pedeapsă se vor scădea perioadele petrecute anterior de fostul primar în arest preventiv sau penitenciar, respectiv 29 octombrie 2014 – 19 iunie 2015, 3 octombrie 2016 – 20 septembrie 2017 şi 29 iunie 2018 – 15 noiembrie 2018.

Citeşte şi: Petrică Mâțu Stoian, o viață închinată scenei. Cele mai frumoase melodii din întreaga sa carieră / VIDEO

Citește și…

Petrică Mâțu Stoian A MURIT! Este TRAGEDIA SERII în România. Cauza cutremurătoare a decesului

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV