Lovitură uriaşă pentru Vlăduţa Lupău! Artista, pusă la zid după ce a cântat cu Jador

Lovitură uriaşă pentru Vlăduţa Lupău! Artista, pusă la zid după ce a cântat cu Jador

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică de petrecere. A rupt topurile muzicale în ultimii ani şi s-a bucurat de colaborări de succes. Recent, artista a încercat să vină cu ceva nou pentru publicul ei.

Astfel, Vlăduţa Lupău le-a prezentat fanilor săi un proiect muzical la care a lucrat împreună cu Jador, printre cei mai apreciaţi manelişti ai momentului. Artista a recunoscut ulterior că această colaborare nu a fost primită cu braţele deschise de publicul ei şi că a primit numeroase critici.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Cuplu bombă în showbiz! Mihaela Buzărnescu se iubește cu …Elena Merişoreanu, asaltată cu mesaje de condoleanţe chiar …

„Publicul meu nu prea a reacționat plăcut la colaborarea cu Jador, vorbesc de publicul cu o vârstă mai înaintată. Dar tinerilor le-a plăcut foarte mult. Trebuie să ne axăm pe un public tânăr, în principal, pentru că ei sunt viitorul. Dar am și piese pentru cei mai în vârstă, am piese pentru toată lumea.

Dacă nu le-a plăcut colaborarea cu Jador, poate le va plăcea o altă colaborare.”, a declarat Vlăduța Lupău, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vedeta se tratează la Paris: „Sper să mă fac un om normal”

Şi, totuşi, melodia cu Jador a intrat în trending, cu peste 9 milioane de vizualizări.

„Maneaua este adusă de la sârbi, bulgari, turci, sunt piese care te fac să dansezi, îți dau un vibe bun. Manelele sunt un gen adus din străinătate și în România, sunt în general piese de petrecere. Sunt gusturile fiecăruia, dar am cunoscut mulți oameni la petreceri, de toate categoriile sociale, care, la finalul programului, când cânt câteva manele, merg pe ring și este ringul plin. Am văzut cum se distrează oamenii pe manele, chiar dacă spun că nu le place.”, a încheiat Vlăduța Lupău, în platoul WOWbiz.ro.

Citeşte şi Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Citește și…

Medic din România ne spune cum să ne ferim de gripă ca să nu ajungem la spital. Tot ce trebuie să faci e…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV