Motivul pentru care Petrică Mâţu Stoian nu a avut moștenitori. ”Am vrut ca soția mea să nu-și strice corpul”

Motivul pentru care Petrică Mâţu Stoian nu a avut moștenitori. ”Am vrut ca soția mea să nu-și strice corpul”

Lumea muzicală din România este în doliu, după ce în această seară a venit vestea morții lui Petrică Mâţu Stoian. Marele artist s-a stins din viață la Spitalul din Reșița, după ce a fost internat în stare gravă.

Despre viața sa profesională se cunosc toate detaliile, însă puțini sunt cei care îi cunosc și povestea de viață. Petrică Mâţu Stoian a fost căsătorit, însă a decis să se separe de soția sa, în urmă cu câțiva ani. Cei doi rămăseseră, însă, în relații bune după separare.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Anunţ de ultimă oră …Lidia Fecioru dezvăluie secretul! Cum îţi dai seama că ești …

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Petrică Mâţu Stoian a vorbit despre copii, precizând că nu regretă nicio clipă faptul că nu a avut urmași pentru că nu-i plăceau copiii.

”Sincer, nu cred că un copil ar fi schimbat ceva. Mie nu mi-au plăcut niciodată copiii! Am avut odată o discuție cu soția mea și am ajuns la concluzia că e mai bine așa, că nu trebuie să-și strice corpul. Eu le-am cam facut pe toate. Dar daca s-a intamplat sa n-am un urmas, ca asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducatori de state care nu au urmasi. Asta nu este un capat de tara. Am destui nepoti care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, ma iubeste si ma respecta, are toata dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a spus artistul, în urmă cu ceva timp, potrivit Star Popular.

 

Citește și…

Petrică Mâțu Stoian A MURIT! Este TRAGEDIA SERII în România. Cauza cutremurătoare a decesului

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV