Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Iulia Albu a fost mereu destul de discretă cu viața ei personală. Totuși, designerul a povestit că își dorește să se mărite din nou, după divorțul de Mihai Albu.

Au trecut 9 ani de când Iulia și Mihai Albu și-au continuat viața pe drumuri separate. Acum, Iulia e pregătită să facă din nou pasul cel mare alături de Mike, iubitul ei.Alte Articole

Veste ÎNGROZITOARE. A murit artistul Petrică Mâțu Stoian. …

Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui …Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea …

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Iulia Albu la Antena Stars.

Criticul de modă crede cu tărie că Mike este sufletul ei pereche şi că sta împreună toată viaţa. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie’,’, spunea Iulia Albu, cu mai mult timp în urmă.

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”

Iulia Albu a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea şi Mike. „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike’, a povestit vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță.

Nu a avut o părere prea bună despre el după prima întâlnire, după cum ea însăşi mărturiseşte. Nici măcar nu voia să-l mai vadă, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit’, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu, declarații despre cel de-al doilea copil: „Da, este adevărat!”

 

Citește și…

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost marea supărare din viaţa artistului

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV