EXCLUSIV | Victor Ponta, elogiu după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă, nu mă mai băgau pe mine în seamă”

EXCLUSIV | Victor Ponta, elogiu după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă, nu mă mai băgau pe mine în seamă”

Victor Ponta a vorbit, în direct la România TV, despre regretatul artist Petrică Mîţu Stoian care s-a infectat cu COVID-19, cu toate că se vaccinase cu schema completă.

„Ce facem cu cei care s-au vaccinat? Cei care s-au vaccinat cu doze doze în martie, aprilie, mai nu mai au anticorpi dacă nu se vaccinează cu a treia doză, o să se îmbolnăvească cei vaccinaţi.Alte Articole

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost …

EXCLUSIV | Gabriela Firea a luat Arbidol pentru a se trata de …Protest de amploare în Capitală faţă de restricţii şi impunerea …

Am văzut tragedia. Petrică Mîţu Stoian era pentru toată Oltenia. Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă în Gorj, nu mă mai băgau pe mine în seamă că eram prim-ministru. Îl băgau în seamă pe Petrică Mîţu Stoian.

Faptul că a murit şi că era vaccinat în martie. Ăştia pentru cei care sunt antivaccin..Păi era vacccinat şi a murit. Dacă nu încerci să vezi care mai au anticorpi sau alte afecţiuni”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Citeşte şi: Scandal după moartea lui Petrică Mîţu Stoian, s-au sesizat procurorii. Sora îndrăgitului artist cere autopsie

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Procurorii intră pe fir în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. S-a cerut neapărat autopsia, deși familia refuzase iniţial. Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”

Potrivit unor surse medicale, după ce a trecut de boala COVID, computerul tomograf arăta, în septembrie, că plămânul este bine. Ieri, însă când artistul a ajuns la Reșita, la CT i-au apărut bule de gaz pe plămân, în partea de sus. În acest context, nu este exclus ca acele bule să fi apărut în urma „forțării de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbară pentru că, spun medicii, asemenea modificări nu pot apărea de la o zi la alta.

Citește și…

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian și unde va avea loc slujba de pomenire! ACUM S-A AFLAT!

Veste ÎNGROZITOARE. A murit artistul Petrică Mâțu Stoian. De la ce i s-a tras?

Sursa: RomaniaTV