Adrian Mutu rupe tăcerea despre momentul „Cocaina”: „Am fost în iad şi m-am întors”. De ce îl atacă pe Traian Băsescu

Adrian Mutu rupe tăcerea despre momentul „Cocaina”: „Am fost în iad şi m-am întors”. De ce îl atacă pe Traian Băsescu

Fostul mare atacant român, Adrian Mutu (42 de ani), a povestit cât de greu i-a fost să parcurgă drumul de la un star internațional la un personaj „al nimănui” și de câtă ambiție a avut nevoie pentru a reveni înapoi în top.

„Briliantul” a fost prezent în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță” și a răspuns tuturor curiozităților cunoscutului prezentator TV. Fostul atacant de la Chelsea Londra, Juventus Torino sau Fiorentina nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, indiferent cât de multe urme ar fi lăsat asupra sufletului său.Alte Articole

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu …

Shawn Rhoden, cel mai vârstnic câştigător al „Mister …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi din fotbal pentru un …

Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

Fostul atacant a fost depistat pozitiv la cocaină, iar contractul cu Chelsea i-a fost reziliat. Mutu a fost suspendat atunci timp de 8 luni, dar a revenit și mai puternic și a făcut spectacol în Serie A, la Juventus și la Fiorentina.

„Londra, New York-ul, Parisul, sunt orașe grele, periculoase pentru un adolescent. Nu sunt ca Bucureștiul, ca Milano, sunt foarte mulți oameni. Importanța orașului te face să te pierzi, dacă nu ești educat. Ideea e că știm cu toții ce s-a întâmplat acolo, nu aș vrea să trecem prin asta. În jur de patru milioane (n.r. – salariu la Chelsea). Noi, în momentul de față, ar trebui să ne educăm copiii cum să fie, cum să aibă succes.

Acum, noi suntem diferiți cu copiii noștri, văd și la prietenii mei. Eu nu am fost în momentul ăla pregătit deloc. Eu nu am fost pregătit de lucrul ăsta, m-a luat prin surprindere și faima, și banii, și tot. Nu aveam pe nimeni lângă mine care să mă învețe cum să gestionez aceste sentimente și tot ce se întâmplă acolo și, inevitabil, a venit și căderea. Bineînțeles că am suferit foarte tare. A fost o greșeală și normal că vine și decăderea cu ea.

Vedeta care nu a dorit să aibă o relație cu Adrian Mutu: ”Mi-a plăcut că l-am refuzat. Acum regret însă!”

Au fost 6 luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors. Am rămas singur. Știu că Trăian Băsescu era președintele țării atunci și spunea ‘să-și asume responsabilitatea, să facă ce vrea’. Până atunci, era mândru de mine, eram erou național, și la un moment dat am fost lăsat singur. Eu nu am rămas cu această decădere, am rămas cu faptul că m-am întors și, după acest episod, am luat și ”cel mai bun străin” din Italia de două ori la rând. A fost un comeback extraordinar, pe care puțini sportivi au fost capabili să-l facă”, a declarat Adrian Mutu în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Adrian Mutu a fost antrenorul lui U Craiova 1948 în prima parte a acestui sezon. El a fost demis, la începutul lunii octombrie, după eșecul din derby-ul local cu Universitatea Craiova, scor 0-2. La câteva ore după despărțirea de FC U Craiova 1948, Mutu a spus că pentru moment nu vrea să accepte alte oferte.

Citește și…

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian și unde va avea loc slujba de pomenire! ACUM S-A AFLAT!

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost marea supărare din viaţa artistului

Sursa: RomaniaTV