Lumea muzicii e în doliu. Unul dintre membrii fondatori ai UB40 a murit!

Lumea muzicii e în doliu. Unul dintre membrii fondatori ai UB40 a murit!

Lumea muzicii e în doliu. Astro, pe numele real Terence Wilson, a cântat cu UB40 până în 2013, când s-a alăturat unei alte trupe.

Lumea muzicii e în doliu. Unul dintre membrii fondatori ai UB40 a murit!Alte Articole

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu …

Donald Trump a lovit un copil cu o minge în cap. Moment amuzant …Ţara care nu tolerează scepticismul. Pacienţii Covid din Singapore, …

„Suntem complet devastaţi şi cu inimile frânte de durere vă anunţăm că mult iubitul Astro al nostru a murit astăzi, după o scurtă suferinţă. Lumea nu va mai fi niciodată la fel fără el”, a anunţat pe Twitter, sâmbătă seară, grupul său actual, UB40 featuring Ali Campbell & Astro, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Fostul său grup, UB40, devenit celebru în anii ’80, graţie unor piese de mare succes precum „Red Red Wine” şi „Can’t Help Falling In Love”, a confirmat informaţia referitoare la decesul muzicianului britanic.

Un cover UB40 al cântecului „Red Red Wine” din repertoriul lui Neil Diamond a propulsat acest grup reggae în fruntea clasamentelor muzicale de la sfârşitul anilor 1980 şi s-a vândut în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial.

Numele grupului, înfiinţat în 1978 la Birmingham, face trimitere la formularul folosit în Marea Britanie pentru a primi indemnizaţia de şomaj – Unemployment Benefits, Form 40.

Citește și: Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă din Banat a murit de COVID la o săptămână după tatăl ei. Niciunul nu era vaccinat 

Toboşarul Jimmy Brown a declarat în acest an pentru cotidianul The Guardian că grupul UB40 a fost monitorizat de serviciile de informaţii interne din Marea Britanie.

„MI5 ne-a pus telefoanele sub ascultare şi ne-a monitorizat locuinţele. Noi nu plănuiam o revoluţie, dar dacă ar fi avut loc o revoluţie, ştiam de ce parte ne vom afla”, a adăugat el.

Citește și: Doliu în Biserica Ortodoxă Română. Ucenicul lui Nicolae Steinhardt, stareţul Emanuil Rus, a murit răpus de COVID

Citește și…

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian și unde va avea loc slujba de pomenire! ACUM S-A AFLAT!

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost marea supărare din viaţa artistului

Sursa: RomaniaTV