Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soţ: „Am aflat că în timpul căsniciei a făcut un copil”

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soţ: „Am aflat că în timpul căsniciei a făcut un copil”

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soţ. Actriţa a fost întrebată dacă „l-a iertat pe fostul soţ, care a lăsat-o pe drumuri”, iar ea a mărturisit nu mai exista iubire între cei doi, iar când s-a ajuns la amenițări, aceasta a decis să plece fără nimic.

Citeşte  şi: Ramona Bădescu, pregătită pentru a avea o fiică, la vârsta de 52 de ani.”Eu mi-am dorit o fetiță”Alte Articole

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu …

Pescuitul este un mod excelent de eliminare a stresuluiMoartea lui Petrică Mîţu Stoian a devastat-o pe fosta sa soţie, …

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soţ

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță.

Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună.   

Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește.  

A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume.

Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință”, a spus Ramona Bădescu la Kanal D.

Citește și…

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian și unde va avea loc slujba de pomenire! ACUM S-A AFLAT!

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost marea supărare din viaţa artistului

Sursa: RomaniaTV