Românii vor putea merge la schi în Bulgaria fără certificat verde

Românii vor putea merge la schi în Bulgaria fără certificat verde

Toată Europa înăsprește restricțiile pentru persoanele nevaccinate. Astfel, persoanele nevaccinate împotriva COVID-19 vor trebui să prezinte un test negativ pentru a avea acces în instituţiile publice, magazine sau bănci. Nici Bulgaria nu face excepţie.

Citeşte şi: Certificatul verde, OBLIGATORIU. Persoanele nevaccinate nu vor mai putea intra în frizerii şi la evenimente, începând de luni în AustriaAlte Articole

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu …

Cod portocaliu de ninsoare. Furtună de zăpadă la Beijing, …Certificatul verde, OBLIGATORIU. Persoanele nevaccinate nu vor …

Românii vor putea merge la schi în Bulgaria fără certificat verde

Bulgaria se pregăteşte să primească turişti în sezonul de iarnă. În contextul pandemiei de COVID-19, autorităţile bulgare amintesc că prezentarea certificatului verde este obligatorie în anumite locuri, inclusiv pentru turiştii străini.

În hoteluri, certificatul verde nu este obligatoriu la cazare. Dar „pentru a folosi toate serviciile hoteliere – acces la bar, restaurant, cafenele etc. – trebuie să prezentați un certificat verde – de vaccinare, boală sau test PCR negativ”, a explicat ministrul Turismului, Stella Baltova.

Ministrul bulgar al Turismului a precizat că certificatul verde nu va fi obligatoriu pentru schi şi teleschi.

„Începem sezonul iarnă fără cerința unui certificat verde pentru schi şi teleschi”, a mai precizat ministrul bulgar al Turismului.

Potrivit oficialului bulgar nu vor exista zone speciale de COVID sau zone pentru carantină.

„Toate persoanele depistate cu COVID-19 vor fi internate în spital. Sunt reguli speciale stabilite împreunp cu autorităţile sanitare”, a mai precizat ministrul din Bulgaria, citat de novinite.com.

Citeşte şi: Certificatul verde, obligatoriu în toate magazinele, inclusiv cele esenţiale, din acest weekend. Stare de urgenţă în Letonia

Citește și…

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian și unde va avea loc slujba de pomenire! ACUM S-A AFLAT!

De ce nu a avut niciodată copii Petrică Mâţu Stoian? A fost marea supărare din viaţa artistului

Sursa: RomaniaTV