Adriana Bahmuțeanu acuză erori medicale grave în privința morții lui Petricâ Mâțu Stoian: „Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant”

Adriana Bahmuțeanu acuză erori medicale grave în privința morții lui Petricâ Mâțu Stoian: „Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant”

Adriana Bahmuțeanu face acuzații dure în cazul morții artistului Petrică Mâțu Stoian care s-a stins din viață la 61 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Artistul urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Reșița, însă starea lui de sănătătate, însă, s-a deteriorat rapid, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița unde s-a stins din viață.Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Dramele imense din viața lui „Dezbrăcatu”. „Am …Greșeala pe care toți românii trebuie să o evite. Setarea …

Adriana Bahmuțeanu îl consideră vinovat pe medicul curant care i-a prescris anticoagulante artistului și nu l-a avertizat că tratamentul în cameră hiperbară nu este recomandat cardiacilor.

”Ați auzit până acum vreo declarație a medicului curant al marelui artist Petrică Mâțu Stoian? Da,da, ăla care i-a prescris doză mare de anticoagulant!!! O fi citit despre contraindicațiile oxigenului hiperbar? Petrică Mâțu era un om pedant și îngrijit! Nu cred sub nicio formă că lua vreun medicament după ureche! Sau că ar fi făcut experimente pe propriul corp!!!! Dar….că la noi la nimenea…probabil tot mortul e de vină…

Mai am o întrebare: vedeți vreo asemănare între cazul Petrică Mâțu Stoian și cazul Michael Jackson???? Drum lin în lumină, om bun cu suflet frumos!!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagină să personală de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adriana Bahmuteanu (@adrianabahmuteanu)

Steliana Sima tună și fulgeră! Vrea vinovații după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu poți să lași lucrurile așa! Lui, la clinica, nu i s-a făcut o evaluare! Inima lui nu era pregătită pentru ce era acolo”

Steliana Sima s-a declarat revoltată de maniera în care Petrică Mâțu Stoian a fost tratat la clinica din Reșița și consideră că ancheta în derulare va scoate la iveală detalii despre ce anume a cauzat moartea subită a artistului.

Sima a fost invitată la emisiunea lui Măruța, unde cântăreața a menționat că s-a împotrivit plecării lui Petrică Mâțu Stoian la Reșița, deoarece afecțiunea cardiacă de care suferea îi punea viața în pericol.

„S-a început o anchetă și la momentul ăsta e foarte normal ceea ce se întâmplă. Nu poți să lași lucrurile așa. El când a plecat acolo, Doru i-a spus „Nu te duce!”, mi-a zis impresarul „Era chiar aproape să mă bat cu el”. S-a trezit de la ora trei a venit seara de la București, și-a făcut bagajul să plece și s-a dus la Reșița, s-a întâlnit cu un nepot. Eu am fost  împotrivă ca el să meargă acolo, eu spun din ce a zis Doru Gușman, pentru că inima lui nu era pregătita ca el să meargă acolo, mai ales că nu i s-a făcut o evaluare.” a mărturisit Steliana Sima.

Petrică Mîţu Stoian fusese internat în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Reşiţa. A murit sâmbătă seara, la vârsta de 61, în urma unor complicaţii după infecţia cu Covid.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

 

 

 

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV