Află cum poți avea dinți albi și puternici în mod natural, cu o rețetă străveche dezvăluită de călugării tibetani

Află cum poți avea dinți albi și puternici în mod natural, cu o rețetă străveche dezvăluită de călugării tibetani

Dinții albi și sănătoși sunt caracteristică foarte dorită în ziua de azi, însă puțini dintre noi reușim să atingem rezultatul dorit prin metode naturale, care să nu dăuneze smalțului dentar și să nu provoace sensibilitate.

Călugării tibetani sunt faimoși nu numai pentru disciplina de fier, dar și pentru o dantură impecabilă ce se datorează unui preparat străvechi din produse naturale.Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Dieta perfectă pentru orice femeie. Poți mânca ce vrei cu …VIDEO incredibil. Un câine fură o maşină de golf, face accident …

Călugării tibetani sunt renumiți pentru detașarea lor de lumea materială pentru a-și dedica viața spiritualității. Budiștii cheamă să devină independenți de dorințele carnale pentru a atinge armonia interioară și a trăi în pace cu sine.

De asemenea, călugării tibetani acordă o mare atenție sănătății trupurilor lor, deoarece ei consideră că este păzitorul sufletului. Prin urmare, această cultură înțeleaptă este capabilă să ne ofere o mulțime de sfaturi utile cu privire la un stil de viață sănătos.

După cum știți, acești oameni preferă să locuiască departe de orașele zgomotoase, supermarketurile mari și examinările medicale periodice. Atunci cum reușesc să-și păstreze dinții albi și sănătoși?

Puțini oameni reușesc să se laude cu dinți atât de albi, fără a cheltui mulți bani pe proceduri costisitoare. Pentru a ne menține dantura strălucitoare, tindem să recurgem la folosirea de paste de dinți speciale și mijloace mai agresive și cu toate acestea, nu toată lumea reușește să atingă albul dorit al dinților.

Trenduri de pe Tik Tok care pot ucide! Utilizatorii, învățați să folosească înălbitor de rufe pentru albit dinții

Trebuie avut în vedere faptul că dinții călugărilor tibetani nu sunt doar albi, ci și sănătoși. Cât despre estetică, aceasta nu contează pentru ei.

Călugării tibetani au dezvăluit rețeta legendară pentru o dantură albă.

Călugării tibetani nu au magazine de specialitate, dar au la dispoziție o cantitate imensă de produse naturale donate cu generozitate omului de către natură. Elementele naturii permit călugărilor să aibă grijă de sănătatea lor, așa cum le cere religia.

Astăzi am dori să vă împărtășim o rețetă de pastă de dinți tradițională, a cărei utilizare aduce rezultate uimitoare.

De ce ai nevoie?

Sare fără iod: vorbim de sare pură, care este folosită pentru sărarea alimentelor și prelungirea duratei de valabilitate a produselor. Poate fi achiziționat din farmacii sau magazine naturiste.Apă

După cum puteți vedea, pentru prepararea acestui instrument nu aveți nevoie de multe ingrediente. Pregătirea acestei paste de dinți este destul de simplă.

Gramaj ingrediente:

1/2 cană apă (100 ml)

1 lingura de sare (15 g)

Pregătirea

Fierbeți apa, apoi lăsați-o să se răcească pentru a putea fi folosită.

Adăugați o lingură de sare în apă.

Amestecați bine sarea (cel puțin un minut).

Îndepărtați spuma care apare la suprafața apei.

Dacă aveți puțin timp la dispoziție, puteți încălzi mai multă apă. În timpul depozitării, amestecul nu își pierde proprietățile și continuă să fie eficient.

Cum se folosește pasta obținută

Într-un pahar cu apă, vei observa cristale de sare. Secretul acestei rețete constă în maniera de utilizare.

Pune cristale de sare pe o periuță de dinți.

Spălați-vă pe dinți ca de obicei: faceți o mișcare circulară cu o periuță de dinți astfel încât să tratați întreaga suprafață a dinților, inclusiv cele mai inaccesibile colțuri.

Clătiți-vă gura cu apa dintr-un pahar.

Repetați procedura recomandată de 3 ori pe zi.

După cum puteți vedea, acest proces este destul de simplu și economic. Un astfel de periaj pe dinți nu va răpi prea mult timp.

Dacă iei masa în oraș, poți lua acest preparat cu tine într-o cutiuță. Nu este deloc greu de făcut, iar dinții tăi îți vor mulțumi pentru o asemenea grijă.

Dinți albi și sănătoși cu un stil de viață echilibrat

Cât despre călugării tibetani, pe lângă utilizarea acestui remediu naturist, au și alte obiceiuri bune care le permit să mențină dinții sănătoși.

De exemplu, nu fumează și nu consumă băuturi alcoolice. Ei consideră aceste obiceiuri ca fiind extrem de periculoase, deoarece din cauza lor mintea devine „confuză” și încetăm să distingem importantul de secundar.

S-ar putea să nu fiți de acord cu această idee, dar asta este adevărat: renunțarea la fumat și la alcool ajută la pevenirea petelor de pe smalțul dinților și uzura prematură a acestuia.

Alimentul banal și sănătos care te ajută să renunți la fumat. Conține nicotină și are nenumărate beneficii

De asemenea, călugării tibetani refuză zaharurile, coacerea industrială și alimentele grase, aspect care care influențează benefic sănătatea dentară.

Multe produse pe care le folosim conțin aceste substanțe, precum și coloranți artificiali, ce dăunează dinților.

Dieta călugărilor tibetani include o cantitate mare de legume și alte produse ecologice. Conțin microorganisme mai puțin dăunătoare și nu există aditivi chimici care să afecteze smalțul dinților și să provoace apariția cariilor.

Rețeta pe care am împărtășit-o astăzi este rezultatul înțelepciunii unei culturi străvechi în care oamenii trăiesc o viață lungă, menținând în același timp un stil de viață echilibrat.

 

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV