Dan Motreanu, atacuri la adresa lui Florin Cîţu şi a lui Dan Vîlceanu: „Aşi pozat în cei mai mari adversari ai PSD, inclusiv la Congres. Nu sunteţi credibili”

Dan Motreanu, atacuri la adresa lui Florin Cîţu şi a lui Dan Vîlceanu: „Aşi pozat în cei mai mari adversari ai PSD, inclusiv la Congres. Nu sunteţi credibili”

Motreanu le-a explicat colegilor că, dacă se aliază cu PSD, după ce o perioadă de 7 ani a avut un discurs politic bazat în mare parte pe adversitatea faţă de soacial-democraţi, electoratul nu doar că va fi dezamăgit, dar îi va percepe pe liberali ca pe o copi a PSD.

Dan Motreanu le-a transmis un mesaj direct lui Florin Cîțu și Dan Vîlceanu.Alte Articole

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta …

Florin Cîţu l-a ameninţat pe Ludovic Orban că va propune …Vlad Voiculescu, după negocierile PNL-PSD: „Noua Alianţă …

”Dacă vreți să faceți guvernare alături de PSD, voi nu sunteți credibili, asta pentru că ați pozat în cei mai mari adversari ai PSD, inclusiv la Congresul PNL. Nu puteți, voi, cei care v-ați erijat în cei mai mari adversari ai PSD să veniți acum să propuneți să negociați o înțelegere cu PSD. Le-aș sugera să lase pe alții să negocieze cu PSD”, a spus Motreanu.

Dan Motreanu: „Riscăm să ne confunde electoratul co o copie a PSD, iar oamenii preferă mereu originalul”

Dan Motreanu și-a continuat tirul atacurilor: ”Florin Cîțu și restul au întors partidul cu 360 de grade, după ce timp de 7 ani s-a încercat să se contureze profil anti-PSD, iar acum nu mai există nimic în comun cu PSD.

Acum, avem și două partide anti-sistem, unul pe rural, celălalt pe urban și riscăm să ne confunde electoratul cu PSD, iar oamenii nu vor prefera niciodată o copie ci originalul. ”.

PNL a votat, luni seara, în Biroul Politic Național, în favoarea începerii negocierilor cu PSD, pentru formarea unui nou guvern de coaliție.

Raportul de voturi a fost 48  pentru începerea negocierilor cu PSD, 22 împotrivă. Printre liberalii care au votat împotriva unei alieri cu PSD se numără Ciprian Ciucu, Ilie Bolojan, Florin Birta, Dan Motreanu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tănase, Eugen Pârvulescu, Raluca Turcan. Nu a existat nicio abținere.

Şi europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan susține că România nu are nevoie de revenirea PSD la guvernare, asta pentru că social-democrații se opun modernizării României de 31 de ani.

”De 31 de ani PSD-ul se opune modernizării României.

De 31 de ani PSD-ul se opune modernizării educației, modernizării sănătății, modernizării administrației publice.

De 31 de ani PSD-ul atacă justiția cu fiecare ocazie.

Acum România are nevoie de modernizare și reformare, nu de întoarcerea PSD la guvernare.”, scrie Siegfried Mureșan pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu l-a ameninţat pe Ludovic Orban că va propune excluderea sa din partid la următorul Birou Politic Naţional al PNL

Citește și…

Durere fără margini, Sora lui Petrică Mîțu Stoian, primele declarații … „A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui” …

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară

Sursa: RomaniaTV