Gina Matache, internată la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Ce simptome are mama Deliei: „Îmi era frică să nu ajung la ATI!”

Gina Matache, internată la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Ce simptome are mama Deliei: „Îmi era frică să nu ajung la ATI!”

Gina Matache, internată la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Gina Matache a fost diagnosticată cu Covid-19 și a ajuns în spital. Mama Deliei se confruntă, în prezent, cu oboseală și dureri la spate.

Gina Matache, internată la spital după ce s-a infectat cu Covid-19Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Tăierea moțului. Originile seculare ale uneia dintre cele mai …Anamaria Prodan pleacă defintiv din România. Destinaţie surprinzătoare: …

Gina Matache nu a avut simptome severe, dar s-a internat în spital pentru siguranţă. Mama Deliei nu este vaccinată, dar are în plan să se vaccineze pentru a nu mai avea probleme.

„Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR și a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

Bilanț vaccinare 8 noiembrie 2021. Numărul cetățenilor care s-au vaccinat rămâne scăzut. România tot mai departe de ținta de peste jumătate din populație imunizată

„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept să treacă doua luni și sa fac o nouă evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus aș fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam că există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai spus Gina Matache.

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV